Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Zaandam hotell

1,064 kr
Se information
Bokades senast för 19 timmar sen
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Provincialeweg 102, Zaandam
4 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 1 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Zaandam ligger 4,8 km från Zaanse Schans och mindre än 15 km från NEMO och Het Ij. Noordermarkt och Allmänt bibliotek ligger också mindre än 15 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 1 timme sen
easyHotel Amsterdam Zaandam

easyHotel Amsterdam Zaandam

Ankersmidplein 2, Zaandam
20 andra ser på detta boende just nu
2.0 av 5.0

Detta hotell ligger mitt i Zaandam, 0,6 km från Zaantheater och mindre än 5 km från Molenmuseum och Zaanse Schans.

Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Best Western Zaan Inn

Best Western Zaan Inn

Grenehout 22, Zaandam
13 andra ser på detta boende just nu
4,4
av 5, från 5 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Zaandam ligger 2 km från Zaantheater och Peter den stores hus. Zaanse Schans och Zaans Museum ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam

Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam

Pieter Lieftinckweg 10, Zaandam
4 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Zaandam ligger mindre än 15 km från Zaanse Schans, Nes och Oude Kerk. De Dam och Kungliga palatset ligger också mindre än 15 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Bastion Hotel Zaandam

Bastion Hotel Zaandam

Wibautstraat 278, Zaandam
5 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Zaandam ligger mindre än 15 km från Het Ij, Zaanse Schans och Nes. NEMO och Anne Franks hus ligger också mindre än 15 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 42 minuter sen
Manzo's Suites

Manzo's Suites

Dam 7, Zaandam
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Zaandam ligger 6,3 km från Zaanse Schans och mindre än två mil från Nes och Oude Kerk. Nieuwe Kerk-museet och De Dam ligger också mindre än två mil härifrån.

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Kalverringdijk 17, Zaandam
3.0 av 5.0

Detta bed and breakfast i Zaanse Schans ligger 0,1 km från Zaanse Schans och mindre än två mil från Oude Kerk och NEMO. Anne Franks hus och Sjöhistoriska museet ligger också mindre än två mil härifrån.

Zaanse Hostel

Zaanse Hostel

westzijde 43, Zaandam
1 andra ser på detta boende just nu
1.5 av 5.0

Detta vandrarhem i centrala Zaandam ligger 4,1 km från Zaanse Schans och mindre än 15 km från Het Ij och Noordermarkt. Nes och NEMO ligger också mindre än två mil härifrån.

Karta

Nyligen bokade Zaandam hotell

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Zaandam

Om du bestämt att Zaandam är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Zaandam på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Zaandam

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Zaandam, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Zaandam. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Zaandam

Väl framme i Zaandam väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Zaandam. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Zaandam att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Zaandam

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma