Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Velim hotell

Hotel Medinek Old Town
Hotel Medinek Old Town

Hotel Medinek Old Town

Palackeho namesti 316, Kutna Hora
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger tio minuters promenad från Hradeks gruvmuseum och S:ta Barbarakyrkan. Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka och Benhuset i Sedlec ligger också 3 km härifrån.

  Hotel Koruna
  Hotel Koruna

  Hotel Koruna

  Pražská 10, Chlumec nad Cidlinou
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i centrala Chlumec nad Cidlinou ligger mindre än tre mil från Church of the Divine Heart of Jesus, Ulrichovo-torget och Merkur Casino. Adalbertinum och Östböhmiska museet ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Penzion Dobré časy
   Penzion Dobré časy

   Penzion Dobré časy

   Labská 96/14, Podebrady
     
    3.0 av 5.0

    Detta pensionat i centrala Poděbrady ligger 0,3 km från Podebradys slott och mindre än 25 km från Column of the Revelation of Mary och Sankt Wencel av Böhmens kyrka. Benhuset i Sedlec och Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Hotel Theresia Kolín
    Hotel Theresia Kolín

    Hotel Theresia Kolín

    Na Petrine 991, Kolin
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Kolin ligger mindre än två mil från Benhuset i Sedlec, Hradeks gruvmuseum och Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka. S:ta Barbarakyrkan och Podebradys slott ligger också mindre än två mil härifrån.

     Hotel Opat
     Hotel Opat

     Hotel Opat

     Husova 138, Kutna Hora
       
      3.0 av 5.0

      Detta hotell i ett historiskt område ligger tio minuters promenad från Hradeks gruvmuseum och S:ta Barbarakyrkan. Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka och Benhuset i Sedlec ligger också 3 km härifrån.

      Maximilian Lifestyle Resort
      Maximilian Lifestyle Resort

      Maximilian Lifestyle Resort

      Nymburska 27, Loucen
        
       4.0 av 5.0

       Detta hotell i Loucen ligger 35,2 km från St. Ignatius kyrka och 47,2 km från Benhuset i Sedlec.

       Pension Pod Věží
       Pension Pod Věží

       Pension Pod Věží

       Parlérova 40, Kolin
         
        3.0 av 5.0

        Detta pensionat i Kolin ligger mindre än 15 km från Benhuset i Sedlec, Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka och Hradeks gruvmuseum. S:ta Barbarakyrkan ligger 13,9 km härifrån.

        Hotel Kréta
        Hotel Kréta

        Hotel Kréta

        Prachnanská 88, Kutna Hora
          
         3.0 av 5.0

         Detta hotell ligger i Kutna Hora nära Hradeks gruvmuseum, S:ta Barbarakyrkan och Benhuset i Sedlec. Sevärdheter i närheten inkluderar även Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Velim

         Om du bestämt att Velim är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Velim på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Velim

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Velim, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Velim. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Velim

         Väl framme i Velim väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Velim. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Velim att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma