Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Västra Amsterdam hotell

Urban Lodge Hotel
Urban Lodge Hotel

Urban Lodge Hotel

Arlandaweg 10, Amsterdam
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell i Amsterdam ligger mindre än 5 km från Foodhallen, Anne Franks hus och Nieuwe Kerk-museet. De Dam och Kungliga palatset ligger också 5 km härifrån.

  Ramada Apollo Amsterdam Centre 1,128 kr
  Ramada Apollo Amsterdam Centre

  Ramada Apollo Amsterdam Centre

  Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,7 km från World Fashion Centre och mindre än 5 km från Nes och Anne Franks hus. Leidseplein och Stedelijk Museum ligger också 5 km härifrån.

   The Student Hotel Amsterdam West
   The Student Hotel Amsterdam West

   The Student Hotel Amsterdam West

   Jan Van Galenstraat 335, Amsterdam
     
    2,7
    av 5, från 3 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta hotell i en förort ligger mindre än 5 km från World Fashion Centre, Nes och Anne Franks hus. Nieuwe Kerk-museet och Leidseplein ligger också 5 km härifrån.

    New West Inn Amsterdam
    New West Inn Amsterdam

    New West Inn Amsterdam

    Reimerswaalstraat 5, Amsterdam
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Amsterdam ligger 4,2 km från World Fashion Centre och mindre än en mil från Concertgebouw och Stedelijk Museum. Van Gogh-museet och Anne Franks hus ligger också mindre än en mil härifrån.

     Hotel2Stay
     Hotel2Stay

     Hotel2Stay

     Tempelhofstraat 2, Amsterdam
       
      3.0 av 5.0

      Detta hotell i Amsterdam ligger mindre än 5 km från Foodhallen, Anne Franks hus och Nieuwe Kerk-museet. Kungliga palatset och Leidseplein ligger också 5 km härifrån.

      WestCord Fashion Hotel Amsterdam
      WestCord Fashion Hotel Amsterdam

      WestCord Fashion Hotel Amsterdam

      Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam
        
       5,0
       av 5, från 2 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med spa ligger i affärskvarteren, mindre än 5 km från Van Gogh-museet, Rijksmuseum och Heineken Experience. Amsterdams universitet och Anne Franks hus ligger dessutom 5 km härifrån.

       Amsterdam Teleport Hotel
       Amsterdam Teleport Hotel

       Amsterdam Teleport Hotel

       Heathrowstraat 3-5, Amsterdam
         
        4,0
        av 5, från 1 recensioner
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Amsterdam ligger mindre än 5 km från Kulturparken Westergasfabriek, Sloterpark och Sloterplas och Foodhallen. Loppmarknaden Waterlooplein ligger 7 km härifrån.

        Hotel Not Hotel
        Hotel Not Hotel

        Hotel Not Hotel

        Piri Reisplein 34, Amsterdam
          
         3.0 av 5.0

         Detta värdshus ligger mitt i hjärtat av Amsterdam, mindre än 3 km från Foodhallen, Nes och Anne Franks hus. Leidseplein och Stedelijk Museum ligger också 3 km härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Västra Amsterdam hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Västra Amsterdam

         Om du bestämt att Västra Amsterdam är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Västra Amsterdam på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Västra Amsterdam

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Västra Amsterdam, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Västra Amsterdam. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Västra Amsterdam

         Väl framme i Västra Amsterdam väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Västra Amsterdam. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Västra Amsterdam att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Västra Amsterdam

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma