Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Skurup hotell

848 kr
Gamla Näsbyholm

Gamla Näsbyholm

Näsbyholmsvägen 249-10, Skurup
3.5 av 5.0

Detta bed and breakfast ligger i Skurup, nära stranden och Svaneholms slott. Sevärdheter i närheten inkluderar även Johannamuseet.

661 kr
Se information
Bokades senast för 15 minuter sen
Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon, Lund

Scheelevagen 27, Lund
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Ideon Science Park ligger 2 km från Sony Ericssons huvudkontor och Skissernas Museum. Lunds botaniska trädgård och Lunds universitet ligger också 3 km härifrån.

599 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Park Inn by Radisson Lund

Park Inn by Radisson Lund

Hedvig Möllers gata 2, Lund
5 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Lund ligger mindre än 3 km från Lunds stadspark, Lunds botaniska trädgård och Kulturen. Lunds domkyrka och Lunds universitet ligger också 3 km härifrån.

1,067 kr
Se information
Bokades senast för 3 dagar sen
The More Hotel Lund

The More Hotel Lund

Kastanjegatan 18, Lund
4.0 av 5.0

Detta lägenhetshotell i Lund ligger mindre än 2 km från Lunds botaniska trädgård, Kulturen och Lunds stadspark. Skissernas Museum och Lunds domkyrka ligger också 2 km härifrån.

618 kr
Good Morning Lund

Good Morning Lund

Förhandlingsvägen 4, Lund
3.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Lund ligger mindre än 2 km från Nova Lund shoppingcentrum och Värpinge Golfklubb. Lunds universitet och Lunds domkyrka ligger också 5 km härifrån.

796 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Hotel Bishops Arms

Hotel Bishops Arms

St Petri Kyrkogata 7, Lund
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Lund ligger fem minuters promenad från Lunds universitet, Lunds domkyrka och Kulturen. Skissernas Museum och Lunds botaniska trädgård ligger också tio minuter härifrån.

961 kr
Se information
Bokades senast för 23 timmar sen
Hotel Concordia

Hotel Concordia

Stalbrogatan 1, Lund
1 andra ser på detta boende just nu
4,5
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i ett historiskt område i Lund ligger tio minuters promenad från Lunds stadspark och Lunds domkyrka. Kulturen och Lunds universitet ligger också en kvarts promenad härifrån.

844 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Östra Mårtensgatan 5, Lund
14 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Lund ligger tio minuters promenad från Lunds botaniska trädgård, Kulturen och Lunds domkyrka. Lunds universitet och Skissernas Museum ligger också en kvarts promenad härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Skurup

Om du bestämt att Skurup är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Skurup på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Skurup

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Skurup, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Skurup. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Skurup

Väl framme i Skurup väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Skurup. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Skurup att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Skurup

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma