Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Schiphol hotell

citizenM Schiphol Airport Hotel 1,104 kr
citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 15 km från Rijksmuseum Amsterdam Schiphol, Utställnings- och kongresscentret RAI och Van Gogh-museet. Mindre än 15 km härifrån hittar du Albert Cuyp-marknaden och Heineken Experience.

  Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center 1,252 kr
  Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

  Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

  Schiphol Boulevard 101, Schiphol
    
   4,0
   av 5, från 1 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil ligger nära flygplatsen, endast 0,2 km från World Trade Center Schiphol Airport och mindre än 15 km från Utställnings- och kongresscentret RAI och Van Gogh-museet. Mindre än 15 km härifrån hittar du Rijksmuseum och Heineken Experience.

   Tulip Inn Amsterdam Airport 975 kr
   Tulip Inn Amsterdam Airport

   Tulip Inn Amsterdam Airport

   Piet Guilonardweg 3, Schiphol
     
    3.0 av 5.0

    Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger mindre än en mil från Aalsmeers blomsterauktion, VU Amsterdams universitet och Olympiastadion. Concertgebouw och Stedelijk Museum ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hilton Amsterdam Airport Schiphol 1,367 kr
    Hilton Amsterdam Airport Schiphol

    Hilton Amsterdam Airport Schiphol

    Schiphol Boulevard 701, Schiphol
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell med spa ligger i affärskvarteren, en kvarts promenad från World Trade Center Schiphol Airport och Rijksmuseum Amsterdam Schiphol. Mindre än 15 km härifrån hittar du Cobra museum för modern konst och Olympiastadion.

     Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 991 kr
     Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

     Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

     Stationsplein ZW 951, Schiphol
       
      4.0 av 5.0

      Detta hotell med spa nära flygplatsen ligger mindre än en mil från Aalsmeers blomsterauktion, World Fashion Centre och VU Amsterdams universitet. Stedelijk Museum och Van Gogh-museet ligger också mindre än 15 km härifrån.

      YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel
      YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

      YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

      Vertrekpassage 118, Schiphol
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Schiphol ligger i samma område som Aalsmeers blomsterauktion, Concertgebouw och Stedelijk Museum. I närheten hittar du dessutom Van Gogh-museet och Rijksmuseum.

       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers 1,186 kr
       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

       Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
         
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i nöjesdistriktet ligger tio minuters promenad från Heineken Music Hall och Amsterdam ArenA. Ziggo Dome och Academisch Medisch Centrum ligger också 3 km härifrån.

        Monet Garden Hotel Amsterdam 1,466 kr
        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Valkenburgerstraat 76, Amsterdam
          
         4.0 av 5.0

         Detta hotell i boutique-stil ligger centralt, nära Hortus Botanicus, Nes och NEMO. I närheten ligger även Stopera och Sjöhistoriska museet.

         Karta

         Nyligen bokade Schiphol hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Schiphol

         Om du bestämt att Schiphol är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Schiphol på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Schiphol

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Schiphol, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Schiphol. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Schiphol

         Väl framme i Schiphol väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Schiphol. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Schiphol att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Schiphol

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma