Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Søborg hotell

Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Acacia House

Acacia House

Rybjerg Allé 42, Soborg
2 andra ser på detta boende just nu
2.0 av 5.0

Detta bed and breakfast i Søborg ligger 2 km från Herlev Hospital och mindre än en mil från Grundtvigs Kirke och Bispebjerg Hospital. Frederiksberg Hospital och Köpenhamns zoo ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

952 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
35 andra ser på detta boende just nu
3,6
av 5, från 7 recensioner
4.0 av 5.0

First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

487 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
28 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
2.0 av 5.0

Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,044 kr
Se information
Bokades senast för 1 timme sen
Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand Hotel

Havnegade 37, Copenhagen
27 andra ser på detta boende just nu
3,8
av 5, från 5 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Nyhavn - Amalienborg ligger 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

709 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
CABINN City

CABINN City

Mitchellsgade 14, Copenhagen
36 andra ser på detta boende just nu
2,5
av 5, från 4 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,292 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
26 andra ser på detta boende just nu
4,2
av 5, från 8 recensioner
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

1,179 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
7 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger nära S:t Peterskyrkan och Rådhuspladsen. Strøget och Tivoli ligger också tio minuter härifrån.

792 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, Copenhagen
9 andra ser på detta boende just nu
4,5
av 5, från 2 recensioner
3.0 av 5.0

Best Western Hotel Hebron är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Søborg

Om du bestämt att Søborg är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Søborg på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Søborg

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Søborg, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Søborg. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Søborg

Väl framme i Søborg väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Søborg. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Søborg att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Søborg

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma