Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Santa Marinella hotell

Hotel Villa Delle Palme Hämta priser
Hotel Villa Delle Palme

Hotel Villa Delle Palme

Via Lungomare Guglielmo Marconi 9, Santa Marinella
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell ståtar med ett läge centralt i Santa Marinella. Dessutom ligger Hotel Villa Delle Palme vid stranden, mindre än 15 km från Forte Michelangelo, Port of Civitavecchia och Terme della Ficoncella. Castello di Santa Severa och Largo della Pace ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Cavalluccio Marino Hämta priser
  Hotel Cavalluccio Marino

  Hotel Cavalluccio Marino

  Lungomare Guglielmo Marconi 64, Santa Marinella
    
   4.0 av 5.0

   Hotel Cavalluccio Marino är ett hotell med direkt tillgång till stranden i Santa Marinella och ligger mindre än 15 km från Forte Michelangelo, Port of Civitavecchia och Terme della Ficoncella. Castello di Santa Severa och Largo della Pace ligger också mindre än 15 km härifrån.

   L'Isola Hämta priser
   L'Isola

   L'Isola

   Piazza Trieste 6, Santa Marinella
     
    2.0 av 5.0

    Detta hotell i centrala Santa Marinella ligger mindre än 15 km från Castello di Santa Severa, Forte Michelangelo och Largo della Pace. Port of Civitavecchia och Aquafelix ligger också mindre än två mil härifrån.

    Residence Cavalluccio Marino Hämta priser
    Residence Cavalluccio Marino

    Residence Cavalluccio Marino

    Lungomare Guglielmo Marconi 64, Santa Marinella
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell ligger vid stranden i Santa Marinella, mindre än 15 km från Forte Michelangelo, Port of Civitavecchia och Terme della Ficoncella. Castello di Santa Severa och Largo della Pace ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Santa Marinella

     Om du bestämt att Santa Marinella är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Santa Marinella på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Santa Marinella

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Santa Marinella, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Santa Marinella. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Santa Marinella

     Väl framme i Santa Marinella väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Santa Marinella. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Santa Marinella att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma