Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Samut Sakhon hotell

Taweesuk Residence

Taweesuk Residence

22/46 Moo 4, Nadee, Samut Sakhon
3.0 av 5.0

Detta hotell i Samut Sakhon ligger i samma region som Samphran Elephant Ground and Zoo.

ST Apartment

ST Apartment

Ban Phae Road - Phra Prakon, Samut Sakhon
2.5 av 5.0

Detta hotell ligger i Samut Sakhon.

The One Place

The One Place

48/51 Moo 4, Nadee, Samut Sakhon
3.0 av 5.0

Detta hotell i Samut Sakhon ligger i samma region som Samphran Elephant Ground and Zoo.

Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Mandarin Hotel Managed by Centre Point

Mandarin Hotel Managed by Centre Point

662 Rama IV Road, Bangkok
32 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 1 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i Centrum ligger 2 km från Snake Farm, Patpong Night Market och Lumphinee Park. MBK Center och Siam Square ligger också 2 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
The Peninsula Bangkok

The Peninsula Bangkok

333 Charoennakorn Road, Bangkok
30 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil ligger i Khlong San, 1,6 km från River City Shopping Complex och mindre än 5 km från Asiatique the River Front och Sampeng Market. Lumphinee Park ligger 3,8 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Travelodge Sukhumvit 11

Travelodge Sukhumvit 11

30/9-10 Soi Sukhumvit 11 (Chaiyos), Bangkok
8 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell ligger i Bangkok (Bangkoks centrala affärsdistrikt), nära Bumrungrad Hospital, Pratunam Market och Siam Paragon Mall. I närheten ligger även Suan Pakkard Palace och Lumphinee Park.

Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Centre Point Pratunam

Centre Point Pratunam

No.6, Soi 15 Petchburi, Petchburi Rd., Bangkok
13 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Centrum ligger tio minuters promenad från Pantip Plaza och Pratunam Market. Siam Square och Suan Pakkard Palace ligger också 2 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Amari Watergate Bangkok

Amari Watergate Bangkok

847 Petchburi Road, Bangkok
13 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 6 recensioner
5.0 av 5.0

Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Bangkok ligger nära Platinum Fashion Mall och Pratunam Market. Siam Paragon Mall och Suan Pakkard Palace ligger också 2 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Samut Sakhon

Om du bestämt att Samut Sakhon är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Samut Sakhon på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Samut Sakhon

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Samut Sakhon, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Samut Sakhon. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Samut Sakhon

Väl framme i Samut Sakhon väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Samut Sakhon. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Samut Sakhon att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Samut Sakhon

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma