Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Roundnice nad Labem hotell

Hotel u Svatého Vavřince Hämta priser
Hotel u Svatého Vavřince

Hotel u Svatého Vavřince

Karlovo námestí 20, Roudnice nad Labem
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i centrala Roundnice nad Labem ligger mindre än fem mil från PVA Letnany utställningscenter, Mořský svět och Torget i Gamla Stan. Prags slott och Prags botaniska trädgårdar ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Chateau Hotel Liblice 654 kr
  Chateau Hotel Liblice

  Chateau Hotel Liblice

  Liblice 61, Liblice
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i Liblice ligger mindre än fem mil från Prags botaniska trädgårdar, PVA Letnany utställningscenter och Mořský svět. Torget i Gamla Stan och Prags slott ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Clarion Congress Hotel Usti nad Labem 606 kr
   Clarion Congress Hotel Usti nad Labem

   Clarion Congress Hotel Usti nad Labem

   Spitalske namesti 3517, Usti nad Labem
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell i centrala Usti nad Labem ligger 3,8 km från Střekovs borg och mindre än 15 km från Golf Club Libouchec och Heliga tre konungars kyrka. Tisa Walls ligger 17,7 km härifrån.

    Větruše Hotel Restaurant 832 kr
    Větruše Hotel Restaurant

    Větruše Hotel Restaurant

    Fibichova 392/25, Usti nad Labem
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Usti nad Labem ligger 6 km från Střekovs borg och mindre än två mil från Golf Club Libouchec och Heliga tre konungars kyrka. Tisa Walls och Teplice botaniska trädgård ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Roundnice nad Labem

     Om du bestämt att Roundnice nad Labem är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Roundnice nad Labem på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Roundnice nad Labem

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Roundnice nad Labem, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Roundnice nad Labem. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Roundnice nad Labem

     Väl framme i Roundnice nad Labem väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Roundnice nad Labem. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Roundnice nad Labem att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma