Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Pruhonice hotell

Babiččina Zahrada Penzion & Restaurace 454 kr
Babiččina Zahrada Penzion & Restaurace

Babiččina Zahrada Penzion & Restaurace

Tovární 536, Pruhonice
   
  3.0 av 5.0

  Detta pensionat i Pruhonice ligger mindre än 15 km från Eden Arena, Prag-mässan och Arkady Pankrac. Slottet Vysehrad och Prag-operan ligger också mindre än två mil härifrån.

  Club Hotel Praha Hämta priser
  Club Hotel Praha

  Club Hotel Praha

  Pruhonice 400, Pruhonice
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i Pruhonice ligger mindre än 15 km från Eden Arena, Prag-mässan och Slottet Vysehrad. Prag-operan och Tjeckiens nationalmuseum ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Paloma Pruhonice 2,250 kr
   Paloma Pruhonice

   Paloma Pruhonice

   Kvetnove nam. 53, Pruhonice
     
    4.5 av 5.0

    Detta hotell i lyxstil i en statlig park ligger mindre än 15 km från Eden Arena, Prag-mässan och Slottet Vysehrad. Arkady Pankrac och Atrium Flora ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Corinthia Hotel Prague 849 kr
    Corinthia Hotel Prague

    Corinthia Hotel Prague

    Kongresova 1, Prague
      
     4,7
     av 5, från 3 recensioner
     5.0 av 5.0

     Detta 26-våningshotell har utsikt över Vyšehrad-slottets barockspiror och ligger ett stenkast från stadens främsta tunnelbanelinjer och 5 minuters promenad från Prags kongresscenter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Pruhonice

     Om du bestämt att Pruhonice är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Pruhonice på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Pruhonice

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Pruhonice, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Pruhonice. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Pruhonice

     Väl framme i Pruhonice väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Pruhonice. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Pruhonice att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Pruhonice av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma