Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Pathum Thani hotell

Woodroof Residence Rangsit Hämta priser
Woodroof Residence Rangsit

Woodroof Residence Rangsit

71/116-117 Soi Ek Prachim 3, Pathum Thani
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Don Muang ligger 0,9 km från Universitetet i Rangsit och mindre än 5 km från Muang Ake Vista Golf Course och Pathumthani Vocational Education College. Framtidsparken i Rangsit ligger 4,9 km härifrån.

  Ploen Ploen Residence Hämta priser
  Ploen Ploen Residence

  Ploen Ploen Residence

  5/55 Phattanasampan Road, Bangk Prok, Pathum Thani
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i Pathum Thani ligger mindre än 15 km från Chuan Chuen Golf Club, Pathumthani Vocational Education College och Riverdale Golf and Country Club. Robinson Srisamarn och Framtidsparken i Rangsit ligger också mindre än två mil härifrån.

   Diamond Place Hotel & Serviced Apartment Hämta priser
   Diamond Place Hotel & Serviced Apartment

   Diamond Place Hotel & Serviced Apartment

   25/3 Moo 5 Rangsit-Pathum Rd., Pathum Thani
     
    2.5 av 5.0

    Detta hotell i Pathum Thani ligger mindre än 5 km från Universitetet i Rangsit, Pathumthani Vocational Education College och Framtidsparken i Rangsit. Zeer Rangsit och Riverdale Golf and Country Club ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Add Home Homestay Hämta priser
    Add Home Homestay

    Add Home Homestay

    49/6 Moo 6, Lak Hok, Pathum Thani
      
     3.0 av 5.0

     Denna semesterbostad i Don Muang ligger 1,8 km från Universitetet i Rangsit och 2,1 km från Muang Ake Vista Golf Course. Royal Thai Air Force Academy och Don Mueang New Market ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Pathum Thani

     Om du bestämt att Pathum Thani är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Pathum Thani på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Pathum Thani

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Pathum Thani, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Pathum Thani. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Pathum Thani

     Väl framme i Pathum Thani väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Pathum Thani. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Pathum Thani att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Pathum Thani av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma