Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Pak Kret hotell

240 kr
Se information
Bokades senast för 12 timmar sen
ibis Bangkok IMPACT

ibis Bangkok IMPACT

93 Popular Road, Banmai Sub-district, Pak Kret
220 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Ban Mai ligger en kvarts promenad från SCG Stadium och IMPACT Arena. IT-torget och Lumpinee Boxing Stadium ligger också mindre än 15 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Novotel Bangkok IMPACT

Novotel Bangkok IMPACT

94 Popular Road, Pak Kret
75 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen i Khlong Kluea ligger en kvarts promenad från IMPACT Arena och SCG Stadium. IT-torget och Lumpinee Boxing Stadium ligger också mindre än en mil härifrån.

Se information
Bokades senast för 15 timmar sen
Best Western Plus Wanda Grand Hotel

Best Western Plus Wanda Grand Hotel

111 M.4 Chaengwattana Road, Pak Kret
1 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Don Muang ligger 3 km från IMPACT Arena och mindre än 15 km från Ministry of Commerce och Lumpinee Boxing Stadium. Kasetsart University och Union Mall ligger också mindre än 15 km härifrån.

Maxliving

Maxliving

89/39 Moo5, T Pakkret, A Pakkret, Pak Kret
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell ligger i Pak Kret, nära Ministry of Commerce. I närheten hittar du dessutom IMPACT Arena och SCG Stadium.

Luxor Bangkok Hotel

Luxor Bangkok Hotel

103 M.9 Soi Sahakorn Village 3, By-pass, Pak Kret
4.5 av 5.0

Detta hotell i Bang Phut ligger mindre än en mil från SCG Stadium, IMPACT Arena och Ministry of Commerce. IT-torget och Lumpinee Boxing Stadium ligger också mindre än 15 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Anna-Nava Pakkret

Anna-Nava Pakkret

71 Moo 9, Tiwanon Road, Pak Kret
2 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell ligger i Pak Kret (Bang Phut), nära IMPACT Arena och SCG Stadium. I närheten hittar du dessutom Ministry of Commerce och Dhurakij Pundit University.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Botanic Service Room @ Impact Muang Thong Thani

Botanic Service Room @ Impact Muang Thong Thani

37/74-75 Soi Leabklongprapa, Pak Kret
3 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Don Muang ligger 2,7 km från IMPACT Arena och mindre än 15 km från Lumpinee Boxing Stadium och Ministry of Commerce. Kasetsart University och Universitetet i Rangsit ligger också mindre än 15 km härifrån.

Smart Residence at Muengthongthani

Smart Residence at Muengthongthani

Building C2, 2nd Floor, No. 2/34, Pak Kret
3.0 av 5.0

Detta hotell i Ban Mai ligger 0,6 km från IMPACT Arena och mindre än 15 km från IT-torget och Lumpinee Boxing Stadium. Universitetet i Rangsit och Kasetsart University ligger också mindre än 15 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Pak Kret hotell

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Pak Kret

Om du bestämt att Pak Kret är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Pak Kret på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Pak Kret

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Pak Kret, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Pak Kret. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Pak Kret

Väl framme i Pak Kret väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Pak Kret. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Pak Kret att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma