Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Nymburk hotell

559 kr
Hotel Ostrov

Hotel Ostrov

Na Ostrove 432, Nymburk
4 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Nymburk ligger mindre än fem mil från Benhuset i Sedlec, PVA Letnany utställningscenter och O2 Arena.

372 kr
Hotel Medinek Old Town

Hotel Medinek Old Town

Palackeho namesti 316, Kutna Hora
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger tio minuters promenad från Historical Town Center, Hradeks gruvmuseum och S:ta Barbarakyrkan. Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka och Benhuset i Sedlec ligger också 3 km härifrån.

601 kr
Hotel Koruna

Hotel Koruna

Pražská 10, Chlumec nad Cidlinou
4.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Chlumec nad Cidlinou ligger mindre än tre mil från Church of the Divine Heart of Jesus, Ulrichovo-torget och Merkur Casino. Adalbertinum och Östböhmiska museet ligger också mindre än tre mil härifrån.

502 kr
Penzion Dobré časy

Penzion Dobré časy

Labská 96/14, Podebrady
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Pensionat i centrala Poděbrady ligger 0,3 km från Podebradys slott och mindre än 25 km från Column of the Revelation of Mary och Sankt Wencel av Böhmens kyrka. Benhuset i Sedlec och Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka ligger också mindre än tre mil härifrån.

532 kr
Zlaty Kohout

Zlaty Kohout

Železná 31, Mlada Boleslav
1 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Mladá Boleslav ligger 18,8 km från Convento dei Frati Cappuccini och mindre än fyra mil från Bezděz slott och St. Ignatius kyrka. PVA Letnany utställningscenter och Melniks slott ligger också mindre än fem mil härifrån.

452 kr
Hotel Theresia Kolín

Hotel Theresia Kolín

Na Petrine 991, Kolin
1 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Kolin ligger mindre än två mil från Benhuset i Sedlec, Historical Town Center och Hradeks gruvmuseum. Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka och S:ta Barbarakyrkan ligger också mindre än två mil härifrån.

276 kr
Maximilian Lifestyle Resort

Maximilian Lifestyle Resort

Nymburska 27, Loucen
4.5 av 5.0

Detta hotell i Loucen ligger 47,2 km från Benhuset i Sedlec.

955 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Chateau Mcely

Chateau Mcely

Mcely 61, Mcely
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Mcely ligger en kvarts promenad från Column of the Revelation of Mary och Sankt Wencel av Böhmens kyrka. Detenice Chateau ligger 11,8 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Nymburk

Om du bestämt att Nymburk är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Nymburk på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Nymburk

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Nymburk, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Nymburk. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Nymburk

Väl framme i Nymburk väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Nymburk. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Nymburk att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma