Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Noordwijk hotell

Se information
Bokades senast för 14 timmar sen
Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astrid Blvd. 5, Postbus 85, Noordwijk
3 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i Noordwijk aan Zee, en kvarts promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel

Pickeplein 8, Noordwijk
8 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i nöjesdistriktet i Noordwijk ligger en kvarts promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Hotel van Oranje, Autograph Collection

Hotel van Oranje, Autograph Collection

Koningin Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk
6 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden ligger centralt i Noordwijk aan Zee, fem minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 4 dagar sen
Fletcher Badhotel Noordwijk

Fletcher Badhotel Noordwijk

Julianastraat 32, Noordwijk
3.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Noordwijk aan Zee ligger tio minuters promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach

Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
4.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Noordwijk aan Zee ligger tio minuters promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 15 timmar sen
Beach Hotel Noordwijk

Beach Hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk
2 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i Noordwijk aan Zee, tio minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. De Noordwijkse Golfclub och Streekmuseum Veldzicht ligger också 5 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Duinweg 117, Noordwijk
1 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Noordwijk aan Zee ligger 2 km från Noordwijkse Golfclub och de Noordwijkse Golfclub. Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk ligger också 5 km härifrån.

Heeren van Noortwyck

Heeren van Noortwyck

Quarles van Uffordstraat 103, Noordwijk
3.5 av 5.0

Detta hotell i Noordwijk aan Zee ligger tio minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och de Noordwijkse Golfclub ligger också 5 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Noordwijk

Om du bestämt att Noordwijk är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Noordwijk på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Noordwijk

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Noordwijk, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Noordwijk. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Noordwijk

Väl framme i Noordwijk väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Noordwijk. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Noordwijk att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma