Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Noordwijk hotell

Grand Hotel Huis ter Duin
Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astrid Blvd. 5, Postbus 85, Noordwijk
   
  5.0 av 5.0

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i Noordwijk, en kvarts promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

  Radisson Blu Palace Hotel 1,165 kr
  Radisson Blu Palace Hotel

  Radisson Blu Palace Hotel

  Pickeplein 8, Noordwijk
    
   4.5 av 5.0

   Detta familjevänliga hotell i nöjesdistriktet i Noordwijk ligger en kvarts promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

   Hotel van Oranje, Autograph Collection
   Hotel van Oranje, Autograph Collection

   Hotel van Oranje, Autograph Collection

   Koningin Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk
     
    5.0 av 5.0

    Detta hotell vid stranden ligger centralt i Noordwijk, fem minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

    Fletcher Badhotel Noordwijk
    Fletcher Badhotel Noordwijk

    Fletcher Badhotel Noordwijk

    Julianastraat 32, Noordwijk
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil i ett historiskt område ligger tio minuters promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

     Golden Tulip Noordwijk Beach 1,047 kr
     Golden Tulip Noordwijk Beach

     Golden Tulip Noordwijk Beach

     Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
       
      4.0 av 5.0

      Detta hotell vid stranden i Noordwijk ligger tio minuters promenad från Museum Noordwijk och Vuurtoren van Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och Space Expo ligger också 5 km härifrån.

      Beach Hotel Noordwijk
      Beach Hotel Noordwijk

      Beach Hotel Noordwijk

      Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk
        
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i Noordwijk, tio minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. De Noordwijkse Golfclub och Streekmuseum Veldzicht ligger också 5 km härifrån.

       Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf 1,061 kr
       Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

       Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

       Duinweg 117, Noordwijk
         
        4.0 av 5.0

        Detta hotell med miljövänlig profil nära stranden ligger 2 km från de Noordwijkse Golfclub och mindre än 5 km från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. Teylingens slottsruin och Keukenhof ligger också mindre än en mil härifrån.

        Heeren van Noortwyck 871 kr
        Heeren van Noortwyck

        Heeren van Noortwyck

        Quarles van Uffordstraat 103, Noordwijk
          
         3.0 av 5.0

         Detta hotell i Noordwijk ligger tio minuters promenad från Vuurtoren van Noordwijk och Museum Noordwijk. Streekmuseum Veldzicht och de Noordwijkse Golfclub ligger också 5 km härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Noordwijk hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Noordwijk

         Om du bestämt att Noordwijk är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Noordwijk på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Noordwijk

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Noordwijk, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Noordwijk. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Noordwijk

         Väl framme i Noordwijk väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Noordwijk. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Noordwijk att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma