Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Nonthaburi hotell

Riverine Place Riverside Serviced Apartments
Riverine Place Riverside Serviced Apartments

Riverine Place Riverside Serviced Apartments

9/280 moo 7, phibulsongkhram Rd.,, Nonthaburi
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än en mil från Vimanmek Palace, Ministry of Commerce och Dusit Zoo. Chatuchak helgmarknad och Ananta Samakhom Throne Hall ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Richmond Stylish Convention Hotel
  Richmond Stylish Convention Hotel

  Richmond Stylish Convention Hotel

  69/783-787 Rattanathibeth Road, Nonthaburi
    
   4.5 av 5.0

   Detta hotell med spa i centrala Nonthaburi ligger 4,2 km från Ministry of Commerce och mindre än 15 km från Chatuchak helgmarknad och Kasetsart University. IMPACT Arena och Union Mall ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Krit Place
   Krit Place

   Krit Place

   5/1 Soi Nonthaburi 40, Sanambinnam Rd., Nonthaburi
     
    3.0 av 5.0

    Detta hotell ligger i Nonthaburi, nära Ministry of Commerce. I närheten hittar du dessutom IMPACT Arena och King Mongkut's University of Technology North Bangkok.

    Dhabkwan Resort and Spa
    Dhabkwan Resort and Spa

    Dhabkwan Resort and Spa

    2/21-24 M2, SuanYai, Nonthaburi
      
     4.0 av 5.0

     Denna resort i Nonthaburi ligger mindre än två mil från Chatuchak helgmarknad, IMPACT Arena och Lumpinee Boxing Stadium.

     Mida Hotel Ngamwongwan
     Mida Hotel Ngamwongwan

     Mida Hotel Ngamwongwan

     29/67 Moo 9, Bangkrasor, Muang, Nonthaburi
       
      3.5 av 5.0

      Detta hotell i Don Muang ligger mindre än 15 km från Ministry of Commerce, Chatuchak helgmarknad och Kasetsart University. IMPACT Arena och Union Mall ligger också mindre än 15 km härifrån.

      13 Coins Ngamwongwan Hotel
      13 Coins Ngamwongwan Hotel

      13 Coins Ngamwongwan Hotel

      30/19 Moo 9, Bangkhen, Nonthaburi
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell ligger i Nonthaburi nära Kasetsart University, King Mongkut's University of Technology North Bangkok och Union Mall. I närheten hittar du dessutom Chatuchak helgmarknad och Vimanmek Palace.

       Ma Non Nont Hotel & Apartment 182 kr
       Ma Non Nont Hotel & Apartment

       Ma Non Nont Hotel & Apartment

       376 Tivanont,rd. ,Tasai, Meung, Nonthaburi
         
        2.0 av 5.0

        Detta lägenhetshotell i Don Muang ligger 4,2 km från Ministry of Commerce och mindre än 15 km från Chatuchak helgmarknad och IMPACT Arena. Kasetsart University och Union Mall ligger också mindre än 15 km härifrån.

        Aroonrunghouse
        Aroonrunghouse

        Aroonrunghouse

        91/39 Moo.4 Bangsrimuang 28, Nonthaburi
          
         3.0 av 5.0

         Detta hotell ligger i Nonthaburi nära King Mongkut's University of Technology North Bangkok och Ministry of Commerce. I närheten hittar du dessutom Temple of the Emerald Buddha och Grand Palace.

         Karta

         Nyligen bokade Nonthaburi hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Nonthaburi

         Om du bestämt att Nonthaburi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Nonthaburi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Nonthaburi

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Nonthaburi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Nonthaburi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Nonthaburi

         Väl framme i Nonthaburi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Nonthaburi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Nonthaburi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma