Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

New York hotell

Hotel Pennsylvania 947 kr
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
   
  2,6
  av 5, från 36 recensioner
  2.5 av 5.0

  Detta hotell i New York City ligger på Seventh Avenue vid 33rd Street, mittemot Madison Square Garden och Penn Station.

  The Roosevelt Hotel, New York City 1,488 kr
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York
    
   2,0
   av 5, från 1 recensioner
   4.0 av 5.0

   Roosevelt Hotel, New York City ligger på hörnet av East 45th Street och Madison Avenue och erbjuder enkel tillgång till shopping och Broadway-teatrarna som ligger 3 kvarter bort.

   Pod 51 1,141 kr
   Pod 51

   Pod 51

   230 E 51st St, New York
     
    3,4
    av 5, från 5 recensioner
    3.0 av 5.0

    Det nyskapande Pod Hotel kan erbjuda små, smart inredda rum och ett förstklassigt läge fyra kvarter från den Femte Avenyn på Manhattan, mindre än sex kvarter från teaterdistriktet och två kvarter från tunnelbanan.

    YOTEL New York 899 kr
    YOTEL New York

    YOTEL New York

    570 Tenth Avenue, New York
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell på Manhattan ligger i stadsdelen Midtown West, 800 meter från Times Square och drygt 1 km från New Amsterdam Theater och Madame Tussauds Wax Museum.

     The Belvedere Hotel 1,411 kr
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York
       
      5,0
      av 5, från 1 recensioner
      3.5 av 5.0

      Detta New York-hotell ligger i händelsernas centrum, mitt bland teatrarna på Broadway. Times Square ligger 2 kvarter bort och det är 3 kvarter till Rockefeller Center.

      Hudson New York, Central Park 1,357 kr
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York
        
       4.0 av 5.0

       Trendsättande Hudson, A Morgans Original designad av Philippe Starck ligger inom 1 kvarter från Time Warner Centers butiker och restauranger. Central Park ligger 1 kvarter bort, och det är 5 kvarter till Lincoln Center.

       Holiday Inn Manhattan-Financial District 1,089 kr
       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       99 Washington St, New York
         
        4.0 av 5.0

        Detta hotell i Manhattan ligger nära Trinity Church och National September 11 Memorial. New York Stock Exchange och One World Trade Center ligger också tio minuter härifrån.

        Shelburne NYC-an Affinia hotel 1,726 kr
        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        303 Lexington Avenue, New York
          
         5,0
         av 5, från 1 recensioner
         4.0 av 5.0

         Murray Hill, ett bekvämt innekvarter på Midtowns East Side, är miljön för det här mångfasetterade hotellet. Chrysler Building ligger fem kvarter norrut och Empire State Building ligger sju kvarter bort.

         Karta

         Nyligen bokade New York hotell

         New York - Världens centrum

         Världens ögon har alltid riktats mot New York för inspiration, lycka och framgång. Mellan Man-hattans skyskrapor jagar folk, dag som natt, den amerikanska drömmen. Ett första besök i denna pulserade stad kan vara en aning överväldigande. Världskända monument som frihetsgudinnan, Empire State Building och Ground Zero berättar en gripande historia om New Yorks och USA:s historia och är självklara på listan av aktiviteter.

         Oavsett budget, finns det ett överflöd av unika och stilfulla hotell i New York. Som ensam rese-när är ett socialt tillhåll som “The jazz on the park”-hostel, ett ypperligt tillfälle för intressanta möten. De erbjuder sängar från 20 dollar och uppåt. För dem som jagar hög standard och förträfflig design är “Crosby Street Hotel” i stadsdelen SoHo värt att undersöka. Sommarmånaderna och julen är väldigt populära tider att besöka New York. Då är det också som dyrast. Det är under vintern som det är lättast att hitta billiga hotell New York.

         Känn pulsen på Manhattan

         Manhattan har otroligt mycket intressanta sevärdheter och spännande aktiviteter för stadens besökare. Man har kanske inte rest hit för att vandra i naturen, men en promenad i fantastiska Central Park är ett måste. De vackra träden erbjuder en välförtjänt paus för stadens alla invånare och kontrasten mellan naturen och de höga skyskraporna i bakgrunden är magisk. The National Museum of Natural History sägs vara ett av de bästa i världen och är man intresserade av arkitek-tur kommer man aldrig att vilja lämna. Runt om det pulserande Times Square ligger de mest er-kända hotellen i New York, nära till stadens bästa shoppingstråk.

         Stil och känsla i Williamsburg

         Som den populäraste delen av Brooklyn, har Williamsburg fått ett rykte om sig att vara hippt och nytänkande. Stadsdelen förknippas ofta med östra Berlin. Några av stadens mest välkända restauranger är belägna bland de renoverande industribyggnaderna och köerna kan ibland vara långa. Ett gott bevis på att det är en upplevelse värd att vänta på. Längs med de klassiska gatorna sitter det överallt hippt klädda människor och njuter av en espresso eller läser böcker i någon av de häftiga bokaffärerna. Ur Williamsburg har det skapats ett helt eget mode och shoppingen i området är verkligen en fröjd för ögat. Under en tur längs med Grand Street kan man hitta allt från stilfulla second hand-produkter och unika klädmärken till exklusiv lyx. Inte sällan stöter man på gemytliga vinbarer som inbjuder till en paus.

         Senast recenserade i New York

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma