Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

New York hotell

Pod Times Square 910 kr
Pod Times Square

Pod Times Square

400 W 42nd Street, New York
   
  2.5 av 5.0

  Detta hotell i Midtown ligger tio minuters promenad från Madison Square Garden och Times Square. Broadway och Penn Station ligger också en kvarts promenad härifrån.

  The Manhattan at Times Square Hotel 919 kr
  The Manhattan at Times Square Hotel

  The Manhattan at Times Square Hotel

  790 7th Ave, New York
    
   3,0
   av 5, från 4 recensioner
   4.0 av 5.0

   Det här New York-hotellet ligger ett kvarter öster om den större samlingen av Broadway teatrar, två kvarter från Rockefeller Center och tre kvarter från Museum of Modern Art.

   Hotel Pennsylvania 923 kr
   Hotel Pennsylvania

   Hotel Pennsylvania

   401 7th Ave, New York
     
    2,6
    av 5, från 36 recensioner
    2.5 av 5.0

    Detta hotell i New York City ligger på Seventh Avenue vid 33rd Street, mittemot Madison Square Garden och Penn Station.

    The Roosevelt Hotel, New York City 1,076 kr
    The Roosevelt Hotel, New York City

    The Roosevelt Hotel, New York City

    45 E 45th Street, New York
      
     2,0
     av 5, från 1 recensioner
     4.0 av 5.0

     Roosevelt Hotel, New York City ligger på hörnet av East 45th Street och Madison Avenue och erbjuder enkel tillgång till shopping och Broadway-teatrarna som ligger 3 kvarter bort.

     Topperbjudanden på budgethotell i New York

     Pod 51 837 kr
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      3,4
      av 5, från 5 recensioner
      3.0 av 5.0

      Det nyskapande Pod Hotel kan erbjuda små, smart inredda rum och ett förstklassigt läge fyra kvarter från den Femte Avenyn på Manhattan, mindre än sex kvarter från teaterdistriktet och två kvarter från tunnelbanan.

      Hotel Pennsylvania 923 kr
      Hotel Pennsylvania

      Hotel Pennsylvania

      401 7th Ave, New York
        
       2,6
       av 5, från 36 recensioner
       2.5 av 5.0

       Detta hotell i New York City ligger på Seventh Avenue vid 33rd Street, mittemot Madison Square Garden och Penn Station.

       Pod 39 1,035 kr
       Pod 39

       Pod 39

       145 East 39th Street, New York
         
        4,0
        av 5, från 8 recensioner
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Midtown ligger tio minuters promenad från Chrysler Building och New York Public Library. Empire State Building och FN:s högkvarter ligger också en kvarts promenad härifrån.

        Salisbury Hotel 1,267 kr
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York
          
         3,0
         av 5, från 1 recensioner
         3.0 av 5.0

         Det prisvärda Salisbury Hotel har ett utmärkt läge i Midtown, bara 2 kvarter från Central Park och inom gångavstånd från Times Square och Broadway-teatrarna. Hotellet har nygotisk arkitektur och öppnade 1931. Alldeles intill ligger det berömda Russian Tea Room, ett halvt kvarter bort ligger Carnegie Hall och det är 7 kvarter till Radio City Music Hall.

         Topperbjudanden på lyxhotell i New York

         Lotte New York Palace Hämta priser
         Lotte New York Palace

         Lotte New York Palace

         455 Madison Ave, New York
           
          4,0
          av 5, från 1 recensioner
          4.5 av 5.0

          Hotellet byggdes år 1981 av järnvägsbaronen Henry Villard och renoverades 2013. Den stora entrén ligger tvärs över Madison Avenue från imponerande St. Patrick's Cathedral.

          Hotel Sofitel New York Hämta priser
          Hotel Sofitel New York

          Hotel Sofitel New York

          45 W 44th St, New York
            
           5,0
           av 5, från 1 recensioner
           4.5 av 5.0

           Hotel Sofitel New York vetter mot både gatan West 44th och gatan West 45th. Hotellet ligger bara 1 kvarter från shoppingen på 5th och teaterdistriktet. Kring hotellet ligger flera fashionabla boenden och restauranger.

           Waldorf Astoria New York Hämta priser
           Waldorf Astoria New York

           Waldorf Astoria New York

           301 Park Avenue, New York
             
            3,8
            av 5, från 4 recensioner
            4.5 av 5.0

            Waldorf Astoria, New Yorks Grande Dame, är byggt i Art Deco-stil och erbjuder ett åtråvärt läge i Midtown, 2 kvarter från Rockefeller Center och 4 kvarter från Broadway Theater District. Times Square, Central Park, Grand Central och affärerna på Fifth Avenue är närliggande sevärdheter.

            InterContinental New York Barclay Hämta priser
            InterContinental New York Barclay

            InterContinental New York Barclay

            111 East 48th Street, New York
              
             4,5
             av 5, från 2 recensioner
             4.5 av 5.0

             Detta hotell i lyxstil i Midtown ligger tio minuters promenad från 5th Avenue, Chrysler Building och Grand Central Terminal. Rockefeller Center och St. Patrick's Cathedral ligger också tio minuter härifrån.

             Karta

             Nyligen bokade New York hotell

             New York - Världens centrum

             Världens ögon har alltid riktats mot New York för inspiration, lycka och framgång. Mellan Man-hattans skyskrapor jagar folk, dag som natt, den amerikanska drömmen. Ett första besök i denna pulserade stad kan vara en aning överväldigande. Världskända monument som frihetsgudinnan, Empire State Building och Ground Zero berättar en gripande historia om New Yorks och USA:s historia och är självklara på listan av aktiviteter.

             Oavsett budget, finns det ett överflöd av unika och stilfulla hotell i New York. Som ensam rese-när är ett socialt tillhåll som “The jazz on the park”-hostel, ett ypperligt tillfälle för intressanta möten. De erbjuder sängar från 20 dollar och uppåt. För dem som jagar hög standard och förträfflig design är “Crosby Street Hotel” i stadsdelen SoHo värt att undersöka. Sommarmånaderna och julen är väldigt populära tider att besöka New York. Då är det också som dyrast. Det är under vintern som det är lättast att hitta billiga hotell New York.

             Känn pulsen på Manhattan

             Manhattan har otroligt mycket intressanta sevärdheter och spännande aktiviteter för stadens besökare. Man har kanske inte rest hit för att vandra i naturen, men en promenad i fantastiska Central Park är ett måste. De vackra träden erbjuder en välförtjänt paus för stadens alla invånare och kontrasten mellan naturen och de höga skyskraporna i bakgrunden är magisk. The National Museum of Natural History sägs vara ett av de bästa i världen och är man intresserade av arkitek-tur kommer man aldrig att vilja lämna. Runt om det pulserande Times Square ligger de mest er-kända hotellen i New York, nära till stadens bästa shoppingstråk.

             Stil och känsla i Williamsburg

             Som den populäraste delen av Brooklyn, har Williamsburg fått ett rykte om sig att vara hippt och nytänkande. Stadsdelen förknippas ofta med östra Berlin. Några av stadens mest välkända restauranger är belägna bland de renoverande industribyggnaderna och köerna kan ibland vara långa. Ett gott bevis på att det är en upplevelse värd att vänta på. Längs med de klassiska gatorna sitter det överallt hippt klädda människor och njuter av en espresso eller läser böcker i någon av de häftiga bokaffärerna. Ur Williamsburg har det skapats ett helt eget mode och shoppingen i området är verkligen en fröjd för ögat. Under en tur längs med Grand Street kan man hitta allt från stilfulla second hand-produkter och unika klädmärken till exklusiv lyx. Inte sällan stöter man på gemytliga vinbarer som inbjuder till en paus.

             Nya recensioner av hotell i New York av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma