Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Neratovice hotell

Apartment Neratovice Prague
Apartment Neratovice Prague

Apartment Neratovice Prague

Neratovice, Neratovice
   
  4.0 av 5.0
  Grandium Prague 1,363 kr
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Prague
    
   4,2
   av 5, från 4 recensioner
   5.0 av 5.0

   Detta moderna designhotell öppnade 2006 och ligger i centrala Prag, bara ett kvarter från Vaclavplatsen och 100 meter från statsoperan.

   Grandior Hotel Prague 951 kr
   Grandior Hotel Prague

   Grandior Hotel Prague

   Na Porici 42, Prague
     
    3,7
    av 5, från 3 recensioner
    5.0 av 5.0

    Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, tio minuters promenad från Palladium shoppingcenter, Stadshuset och Powder Tower. Mucha Museum och Torget i Gamla Stan ligger dessutom 2 km härifrån.

    Grand Majestic Plaza 1,202 kr
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Prague
      
     4,6
     av 5, från 5 recensioner
     4.5 av 5.0

     Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, nära Palladium shoppingcenter och Stadshuset. Powder Tower och Mucha Museum ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

     Lindner Hotel Prague Castle 802 kr
     Lindner Hotel Prague Castle

     Lindner Hotel Prague Castle

     Strahovska 128, Prague
       
      4,0
      av 5, från 1 recensioner
      4.5 av 5.0

      Detta familjevänliga hotell i en statlig park i Prag ligger nära Ikongalleriet och Strahov-kyrkan. Prags slott och S:t Vitus-katedralen ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Hotel Aron 426 kr
      Hotel Aron

      Hotel Aron

      Zerotinova 39, Prague
        
       3,0
       av 5, från 1 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Prag 3 ligger mindre än 3 km från Riegrovy Sady, Hybernia teatern och Powder Tower. Stadshuset och Praça da República ligger också 3 km härifrån.

       Corinthia Hotel Prague 1,207 kr
       Corinthia Hotel Prague

       Corinthia Hotel Prague

       Kongresova 1, Prague
         
        4,7
        av 5, från 3 recensioner
        5.0 av 5.0

        Detta 26-våningshotell har utsikt över Vyšehrad-slottets barockspiror och ligger ett stenkast från stadens främsta tunnelbanelinjer och 5 minuters promenad från Prags kongresscenter.

        Eurostars Thalia 1,200 kr
        Eurostars Thalia

        Eurostars Thalia

        Narodni Trida 13, Prague
          
         4,0
         av 5, från 1 recensioner
         4.0 av 5.0

         Detta hotell med romantisk prägel i Prag 1 ligger fem minuters promenad från Laterna Magica och Prags nationalteater. Klementinum - Tjeckiska nationalbiblioteket och Prags stadshus ligger också tio minuter härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Neratovice

         Om du bestämt att Neratovice är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Neratovice på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Neratovice

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Neratovice, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Neratovice. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Neratovice

         Väl framme i Neratovice väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Neratovice. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Neratovice att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Neratovice

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma