Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Neratovice hotell

594 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
10 andra ser på detta boende just nu
4,2
av 5, från 4 recensioner
5.0 av 5.0

Detta moderna designhotell öppnade 2006 och ligger i centrala Prag, bara ett kvarter från Vaclavplatsen och 100 meter från statsoperan.

592 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague
101 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, tio minuters promenad från Palladium shoppingcenter, Stadshuset och Powder Tower. Mucha Museum och Torget i Gamla Stan ligger dessutom 2 km härifrån.

543 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Grand Majestic Plaza

Grand Majestic Plaza

Truhlarska 16, Prague
22 andra ser på detta boende just nu
4,6
av 5, från 5 recensioner
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, nära Palladium shoppingcenter och Stadshuset. Powder Tower och Mucha Museum ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

208 kr
Se information
Bokades senast för 3 dagar sen
Hotel Aron

Hotel Aron

Zerotinova 39, Prague
2 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 1 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 3 ligger mindre än 3 km från Riegrovy Sady, Hybernia teatern och Powder Tower. Stadshuset och Praça da República ligger också 3 km härifrån.

597 kr
Se information
Bokades senast för 12 timmar sen
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague
55 andra ser på detta boende just nu
4,7
av 5, från 3 recensioner
5.0 av 5.0

Detta 26-våningshotell har utsikt över Vyšehrad-slottets barockspiror och ligger ett stenkast från stadens främsta tunnelbanelinjer och 5 minuters promenad från Prags kongresscenter.

548 kr
Se information
Bokades senast för 3 dagar sen
Eurostars Thalia

Eurostars Thalia

Narodni Trida 13, Prague
16 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 1 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i Prag 1 ligger fem minuters promenad från Laterna Magica och Prags nationalteater. Klementinum - Tjeckiska nationalbiblioteket och Prags stadshus ligger också tio minuter härifrån.

1,052 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
BoHo Prague Hotel

BoHo Prague Hotel

Senovážná 4, Prague
10 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Nové Město ligger nära Hybernia teatern och Powder Tower. Stadshuset och Praça da República ligger också fem minuter härifrån.

324 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Iris Hotel Eden

Iris Hotel Eden

Vladivostocká 1539/2, Prague
16 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 10 ligger 0,2 km från Eden Arena och mindre än 5 km från Torget i Gamla Stan och Prag-operan. Tjeckiens nationalmuseum och Prag-mässan ligger också 5 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Neratovice

Om du bestämt att Neratovice är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Neratovice på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Neratovice

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Neratovice, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Neratovice. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Neratovice

Väl framme i Neratovice väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Neratovice. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Neratovice att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Neratovice

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma