Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Milovice hotell

324 kr
Se information
Bokades senast för 18 timmar sen
Iris Hotel Eden

Iris Hotel Eden

Vladivostocká 1539/2, Prague
2 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 10 ligger 0,2 km från Eden Arena och mindre än 5 km från Torget i Gamla Stan och Prag-operan. Tjeckiens nationalmuseum och Prag-mässan ligger också 5 km härifrån.

208 kr
Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Hotel Aron

Hotel Aron

Zerotinova 39, Prague
5 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 1 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 3 ligger mindre än 3 km från Riegrovy Sady, Hybernia teatern och Powder Tower. Stadshuset och Praça da República ligger också 3 km härifrån.

263 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Hotel Čechie Praha

Hotel Čechie Praha

U Sluncové 618, Prague
4.5 av 5.0

Detta hotell med golfbana i Karlin ligger mindre än 5 km från La Fabrika, Torget i Gamla Stan och O2 Arena. Stadshuset och Hybernia teatern ligger också 5 km härifrån.

46 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Plus Prague Hostel

Plus Prague Hostel

Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Prague
2 andra ser på detta boende just nu
2.5 av 5.0

Detta hotell i Holesovice ligger mindre än 2 km från La Fabrika och Tipsport Arena. Torget i Gamla Stan och Prags slott ligger också 5 km härifrån.

255 kr
My Hotel Apollon Prague

My Hotel Apollon Prague

Konevova 158, Prague
2 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Prag 3 ligger mindre än 5 km från O2 Arena, Torget i Gamla Stan och Hybernia teatern. Powder Tower och Stadshuset ligger också 5 km härifrån.

Hotel Ehrlich

Hotel Ehrlich

Konevova 79, Prague
1 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 1 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 3 ligger en kvarts promenad från Nationalmonument vid Vitkov Hill och Vitkovs nationalmonument. Prag-operan och Karlsbron ligger dessutom 5 km härifrån.

497 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
The Granary

The Granary

Bohdanecska 259/1, Prague
5 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Prag ligger mindre än 15 km från PVA Letnany utställningscenter, O2 Arena och Tipsport Arena. Prags zoo och Palladium shoppingcenter ligger också mindre än 15 km härifrån.

323 kr
Hotel Charles Central

Hotel Charles Central

Thamova 26, Prague
4 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Karlin ligger mindre än 2 km från La Fabrika, Praça da República och Palladium shoppingcenter. Stadshuset och Hybernia teatern ligger också 2 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Milovice

Om du bestämt att Milovice är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Milovice på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Milovice

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Milovice, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Milovice. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Milovice

Väl framme i Milovice väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Milovice. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Milovice att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Milovice

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma