Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Lund hotell

Elite Hotel Ideon, Lund 764 kr
Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon, Lund

Scheelevagen 27, Lund
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell med miljövänlig profil i affärskvarteren ligger mindre än 2 km från Sony Ericssons huvudkontor och Skissernas Museum. Lunds botaniska trädgård och Lunds universitet ligger också 3 km härifrån.

  Park Inn by Radisson Lund 633 kr
  Park Inn by Radisson Lund

  Park Inn by Radisson Lund

  Hedvig Möllers gata 2, Lund
    
   5,0
   av 5, från 1 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil i Lund ligger mindre än 3 km från Lunds stadspark, Lunds botaniska trädgård och Kulturen. Lunds domkyrka och Lunds universitet ligger också 3 km härifrån.

   The More Hotel Lund 1,067 kr
   The More Hotel Lund

   The More Hotel Lund

   Kastanjegatan 18, Lund
     
    5,0
    av 5, från 1 recensioner
    3.5 av 5.0

    Detta lägenhetshotell i Lund ligger mindre än 2 km från Lunds botaniska trädgård, Kulturen och Lunds stadspark. Skissernas Museum och Lunds domkyrka ligger också 2 km härifrån.

    Good Morning Lund 682 kr
    Good Morning Lund

    Good Morning Lund

    Förhandlingsvägen 4, Lund
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil i Lund ligger mindre än 2 km från Nova Lund shoppingcentrum och Värpinge Golfklubb. Lunds universitet och Lunds domkyrka ligger också 5 km härifrån.

     Hotel Concordia 916 kr
     Hotel Concordia

     Hotel Concordia

     Stalbrogatan 1, Lund
       
      4,5
      av 5, från 2 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Lund ligger tio minuters promenad från Lunds stadspark och Lunds domkyrka. Kulturen och Lunds universitet ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Hotel Bishops Arms 796 kr
      Hotel Bishops Arms

      Hotel Bishops Arms

      St Petri Kyrkogata 7, Lund
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i centrala Lund ligger fem minuters promenad från Lunds universitet, Lunds domkyrka och Kulturen. Skissernas Museum och Lunds botaniska trädgård ligger också tio minuter härifrån.

       Best Western Plus Hotell Nordic Lund 754 kr
       Best Western Plus Hotell Nordic Lund

       Best Western Plus Hotell Nordic Lund

       Östra Mårtensgatan 5, Lund
         
        5,0
        av 5, från 1 recensioner
        3.5 av 5.0

        Detta hotell i centrala Lund ligger tio minuters promenad från Lunds botaniska trädgård, Kulturen och Lunds domkyrka. Lunds universitet och Skissernas Museum ligger också en kvarts promenad härifrån.

        StayAt Lund 906 kr
        StayAt Lund

        StayAt Lund

        Laboratoriegatan 10, Lund
          
         5,0
         av 5, från 1 recensioner
         3.0 av 5.0

         Denna lägenhet i centrala Lund ligger tio minuters promenad från Lunds botaniska trädgård och Kulturen. Lunds domkyrka och Lunds universitet ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Lund hotell

         I Lund på väg ut i världen

         Söker du efter ett hotell i Lund? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Lund. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Lund. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker efter andra resmål eller destinationer. Lund är en av Sveriges studentstäder, Skånetrafiken kan ta dig runt till andra städer i Skåne med buss och Stockholm-Malmö-tåget passerar i Lund så detta är en stad full av liv och rörelse.

         Hotell Lund – historisk studentstad

         Hus från medeltiden finns kvar i Lund och stadens gatunät består på sina håll sedan medeltiden. Större delen av Lund byggdes under slutet av 1800-talet och under 1900-talet och nyare bebyggelse har tillkommit. Lund är känt som en akademikernas stad och visst sätter universitetet sin prägel på staden! Lundakarnevalen som äger rum i maj är en populär händelse som skapas av Lunds studenter och många svenska komiker som till exempel Hasse och Tage har startat sina karriärer just som studenter i Lund. Bokar du hotell i Lund har du mycket att se på stan, teater, museer och Lunds domkyrka finns att besöka. Arkitekturen liknar, som i resten av Skåne, mer den danska än den svenska, Från Lund har du också närmare tillKöpenhamn än till Stockholm när suget efter storstadsliv pockar på.

         Goda kommunikationer i Skåne

         Det är vanligt att pendla till Lund och här finns goda kommunikationer. Pågatåget och bussarna tar dig runt i det vackra Skåne. Bland annat till Ystad och till Österlen som inspirerat och än i dag inspirerar konstnärerna. I Skåne finns vackra stränder med vit mjuk sand som lockar turister under hela sommaren. Boka ett hotell i Lund och upptäck en trevlig liten stad sär du kan vandra till Stora torget och kanske till Mårtenstorget som är handelstorget. Under sommarhalvåret kan du sätta dig i någon av Lunds alla parker med din picknick och annars på någon av alla mysiga restauranger, krogar och caféer som finns i Lund – Lund har något för alla smaker.

         Senast recenserade i Lund

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma