Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Leiden hotell

996 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Haagse Schouwweg 14, Leiden
2 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil vid vattnet ligger mindre än 3 km från Rijn, Corpus och Naturalis Biodiversity Center. Morspoort och Leiden Bio Science Park ligger också 3 km härifrån.

1,418 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Holiday Inn Leiden

Holiday Inn Leiden

Haagse Schouwweg 10, Leiden
4.0 av 5.0

Detta familjevänliga hotell ligger i en förort i Leiden, ungefär två kilometer från Corpus, Naturalis Biodiversity Center och Morspoort. Leiden Bio Science Park och Molen de Put ligger endast 3 km härifrån.

1,197 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
ibis Leiden Centre

ibis Leiden Centre

Stationsplein 240-242, Leiden
2 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Leiden ligger tio minuters promenad från Morspoort, Molen de Put och Etnologiska museet. Molenmuseum de Valk och De Valk ligger också tio minuter härifrån.

1,413 kr
Golden Tulip Leiden Centre

Golden Tulip Leiden Centre

Schipholweg 3, Leiden
4 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Leiden ligger fem minuters promenad från De Valk och Molenmuseum de Valk. Leiden Bio Science Park och Museum De Lakenhal ligger också tio minuter härifrån.

940 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Best Western City Hotel Leiden

Best Western City Hotel Leiden

Lange Mare 43, Leiden
6 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Leiden ligger nära Marekerk, Museum Boerhaave och Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal. Muurgedichten och Museum De Lakenhal ligger också fem minuter härifrån.

1,397 kr
Se information
Bokades senast för 3 dagar sen
City Resort Hotel Leiden

City Resort Hotel Leiden

Bargelaan 180, Leiden
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i Leiden ligger tio minuters promenad från Leiden Bio Science Park, De Valk och Naturalis Biodiversity Center. Molenmuseum de Valk och Morspoort ligger också tio minuter härifrån.

Se information
Bokades senast för 4 dagar sen
Boutique Hotel De Barones van Leyden

Boutique Hotel De Barones van Leyden

Oude Herengracht 22, Leiden
3 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Leiden ligger tio minuters promenad från Muurgedichten, Hooglandsekerk och Sint Annahofje. Burcht och Leiden American Pilgrim Museum ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,278 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Boutique Hotel d'Oude Morsch

Boutique Hotel d'Oude Morsch

Park de Put 1, Leiden
3.5 av 5.0

Detta hotell i Leiden ligger nära Morspoort, Molen de Put och Etnologiska museet. Beestenmarkt och Botanical Gardens ligger också fem minuter härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Leiden

Om du bestämt att Leiden är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Leiden på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Leiden

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Leiden, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Leiden. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Leiden

Väl framme i Leiden väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Leiden. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Leiden att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Leiden

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma