Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Lany hotell

Lindner Hotel Prague Castle 1,094 kr
Lindner Hotel Prague Castle

Lindner Hotel Prague Castle

Strahovska 128, Prague
   
  4,0
  av 5, från 1 recensioner
  4.5 av 5.0

  Detta familjevänliga hotell i en statlig park i Prag ligger nära Ikongalleriet och Strahov-kyrkan. Prags slott och S:t Vitus-katedralen ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Courtyard by Marriott Prague Airport 1,257 kr
  Courtyard by Marriott Prague Airport

  Courtyard by Marriott Prague Airport

  Aviaticka 1092/8, Prague
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i Prag 6 ligger mindre än 15 km från S:t Vitus-katedralen, Strahov-kyrkan och Letná park. Ikongalleriet och Loreta ligger också mindre än 15 km härifrån.

   The Golden Wheel 1,246 kr
   The Golden Wheel

   The Golden Wheel

   Nerudova 28, Prague
     
    4.0 av 5.0

    Detta Beaux-Arts-hotell ligger på en pittoresk och historisk gata i centrala Prag. Det är bara 500 meter till Karlsbron och Pragborgen.

    Holiday Inn Prague Airport 853 kr
    Holiday Inn Prague Airport

    Holiday Inn Prague Airport

    K Letisti 1074/32, Prague
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Prag 6 ligger mindre än 15 km från S:t Vitus-katedralen, Prags slott och Generali Arena. Strahov-kyrkan och Astronomisk klocka ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Hotel Questenberk 1,128 kr
     Hotel Questenberk

     Hotel Questenberk

     Uvoz 15/155, Prague
       
      5,0
      av 5, från 2 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Prag ligger fem minuters promenad från Ikongalleriet och Strahov-kyrkan. Prags slott och S:t Vitus-katedralen ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Vienna House Diplomat Prague 865 kr
      Vienna House Diplomat Prague

      Vienna House Diplomat Prague

      Evropska 15, Prague
        
       4.0 av 5.0

       Vienna House ligger i ett bostadsområde alldeles i utkanten av den historiska stadskärnan. Det är mindre än 15 minuters promenad till Pragborgen och torget i gamla stan. En promenad längs kullerstensgatorna och förbi traditionella barer och mysiga kaféer tar dig till Karlsbron.

       Hotel Adalbert 414 kr
       Hotel Adalbert

       Hotel Adalbert

       Marketska 1/28, Prague
         
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Prag 6 ligger mindre än 5 km från Strahov-kyrkan, Prags slott och Torget i Gamla Stan. S:t Vitus-katedralen och Lennon-muren ligger också 5 km härifrån.

        Boutique Hotel Constans 871 kr
        Boutique Hotel Constans

        Boutique Hotel Constans

        Bretislavova 309, Prague
          
         4,0
         av 5, från 1 recensioner
         4.0 av 5.0

         Detta hotell i Malá Strana ligger en kvarts promenad från Prags slott och Karlsbron. Utsiktstornet Petřínská rozhledna ligger 0,9 km härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Lany

         Om du bestämt att Lany är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Lany på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Lany

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Lany, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Lany. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Lany

         Väl framme i Lany väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Lany. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Lany att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Lany

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma