Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Lany hotell

955 kr
Se information
Bokades senast för 14 timmar sen
Courtyard by Marriott Prague Airport

Courtyard by Marriott Prague Airport

Aviaticka 1092/8, Prague
14 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 6 ligger mindre än 15 km från Slaget vid Vita berget, S:t Vitus-katedralen och Strahov-kyrkan. Miniatyrmuseet och Wallensteinpalatset och Wallensteinträdgården ligger också mindre än 15 km härifrån.

374 kr
Hotel Golf

Hotel Golf

Plzenská 103/215A, Prague 5
2 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell ligger nära flygplatsen, ungefär en mil från Prags nationalteater, Karlsbron och Univerzita Karlova. Astronomisk klocka och Torget i Gamla Stan ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

847 kr
Se information
Bokades senast för 8 timmar sen
Holiday Inn Prague Airport

Holiday Inn Prague Airport

K Letisti 1074/32, Prague
34 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Prag 6 ligger mindre än 15 km från Slaget vid Vita berget, Prags slott och S:t Vitus-katedralen. Generali Arena och Strahov-kyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån.

686 kr
Se information
Bokades senast för 15 timmar sen
Vienna House Diplomat Prague

Vienna House Diplomat Prague

Evropska 15, Prague
17 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Vienna House ligger i ett bostadsområde alldeles i utkanten av den historiska stadskärnan. Det är mindre än 15 minuters promenad till Pragborgen och torget i gamla stan. En promenad längs kullerstensgatorna och förbi traditionella barer och mysiga kaféer tar dig till Karlsbron.

350 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Hotel Adalbert

Hotel Adalbert

Marketska 1/28, Prague
4 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Břevnov ligger mindre än 5 km från Strahov-kyrkan, Prags slott och Torget i Gamla Stan. S:t Vitus-katedralen och Lennon-muren ligger också 5 km härifrån.

375 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
Orea Hotel Pyramida

Orea Hotel Pyramida

Belohorska 24, Prague
4 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i Břevnov ligger 2 km från Miniatyrmuseet, Prags slott och Strahov-kyrkan. S:t Vitus-katedralen och Lennon-muren ligger också 3 km härifrån.

266 kr
Se information
Bokades senast för 3 dagar sen
Hotel Kavalir

Hotel Kavalir

Plzenska 177, Prague
8 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 5 ligger mindre än 5 km från Bertramka, Prags slott och Torget i Gamla Stan. Strahov-kyrkan och Prags danshus ligger också 5 km härifrån.

322 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Hotel Meritum

Hotel Meritum

Staré námestí 14/8, Prague
3.5 av 5.0

Detta hotell i Prag 6 ligger 0,8 km från Slaget vid Vita berget och mindre än en mil från Prags slott och Strahov-kyrkan. S:t Vitus-katedralen och Generali Arena ligger också mindre än en mil härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Lany

Om du bestämt att Lany är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Lany på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Lany

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Lany, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Lany. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Lany

Väl framme i Lany väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Lany. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Lany att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma