Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Lany hotell

Dolce Villa Hotel 697 kr
Dolce Villa Hotel

Dolce Villa Hotel

Nebusicka 93, Prague
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell i Nebušice ligger 0,3 km från Divoká Šárka och mindre än en mil från Prags slott och Torget i Gamla Stan. S:t Vitus-katedralen och Strahov-kyrkan ligger också mindre än en mil härifrån.

  Lindner Hotel Prague Castle 543 kr
  Lindner Hotel Prague Castle

  Lindner Hotel Prague Castle

  Strahovska 128, Prague
    
   4,0
   av 5, från 1 recensioner
   4.5 av 5.0

   Detta familjevänliga hotell i en statlig park i Prag ligger nära Ikongalleriet och Strahov-kyrkan. Prags slott och S:t Vitus-katedralen ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Courtyard by Marriott Prague Airport 1,064 kr
   Courtyard by Marriott Prague Airport

   Courtyard by Marriott Prague Airport

   Aviaticka 1092/8, Prague
     
    4.0 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen ligger mindre än 15 km från Divoká Šárka, Prags slott och Karlsbron. S:t Vitus-katedralen och Strahov-kyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Ramada Airport Hotel Prague 823 kr
    Ramada Airport Hotel Prague

    Ramada Airport Hotel Prague

    K Letisti 25a 1067, Prague
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Prag 6 ligger 1,7 km från Divoká Šárka och mindre än en mil från Prags slott och S:t Vitus-katedralen. Strahov-kyrkan och Strahov Stadium ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Lany

     Om du bestämt att Lany är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Lany på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Lany

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Lany, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Lany. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Lany

     Väl framme i Lany väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Lany. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Lany att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Lany av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma