Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Landskrona hotell

Hotel Öresund
Hotel Öresund

Hotel Öresund

Selma Lagerlöfs Väg 4, Landskrona
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell i centrala Landskrona ligger 0,7 km från Landskrona färjeterminal och mindre än två mil från Öresunds Golfklubb och Barsebäck strand. Råå Vallar och Lödde Centrum ligger också mindre än två mil härifrån.

  Mötesplats Borstahusen 938 kr
  Mötesplats Borstahusen

  Mötesplats Borstahusen

  Lill-Olas väg 30, Landskrona
    
   3.0 av 5.0

   Denna stuga på stranden ligger 5,4 km från Landskrona färjeterminal och mindre än två mil från Öresunds Golfklubb och Råå Vallar. Ramlösa hälsobrunn och Gustav Adolfs kyrka ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Hamnhotellet Kronan 978 kr
   Hamnhotellet Kronan

   Hamnhotellet Kronan

   Lilla Strandgatan 11, Landskrona
     
    3.0 av 5.0

    Detta hotell i centrala Landskrona ligger 0,1 km från Landskrona färjeterminal och mindre än två mil från Öresunds Golfklubb och Barsebäck strand. Lödde Centrum ligger 19,9 km härifrån.

    Hotel Öresund Conference & Spa
    Hotel Öresund Conference & Spa

    Hotel Öresund Conference & Spa

    Sofia Albertina Plats 1, Landskrona
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell med spa ligger i Landskrona nära Landskrona färjeterminal. Sevärdheter i närheten inkluderar även Öresunds Golfklubb.

     Hotel Chaplin
     Hotel Chaplin

     Hotel Chaplin

     Östergatan 108, Landskrona
       
      0.0 av 5.0
      First Hotel Mayfair 1,147 kr
      First Hotel Mayfair

      First Hotel Mayfair

      Helgolandsgade 3, Copenhagen
        
       3,6
       av 5, från 7 recensioner
       4.0 av 5.0

       First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Clarion Hotel Copenhagen Airport
       Clarion Hotel Copenhagen Airport

       Clarion Hotel Copenhagen Airport

       Ellehammersvej 20, Kastrup
         
        4,2
        av 5, från 8 recensioner
        4.0 av 5.0

        Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

        Urban House Copenhagen by MEININGER
        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
          
         5,0
         av 5, från 1 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Landskrona

         Om du bestämt att Landskrona är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Landskrona på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Landskrona

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Landskrona, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Landskrona. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Landskrona

         Väl framme i Landskrona väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Landskrona. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Landskrona att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Landskrona

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma