Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kongens Lyngby hotell

910 kr
Se information
Bokades senast för 8 timmar sen
Scandic Eremitage

Scandic Eremitage

Klampenborgvej 230, Kongens Lyngby
1 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Kongens Lyngby ligger 4,6 km från Rådjursparken och 4,9 km från Bakken. Herlev Hospital och Fureso ligger också mindre än en mil härifrån.

Lyngby Hostel

Lyngby Hostel

Raadvad 1, Kongens Lyngby
2.5 av 5.0

Detta vandrarhem ligger i Kongens Lyngby nära Rådjursparken, Bakken och Bellevue strandbad. I närheten hittar du dessutom Tuborgbryggerierna och Fureso.

976 kr
Sinatur Hotel Frederiksdal

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360, Kongens Lyngby
2 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil ligger på landet, 0,5 km från Frederiksdal Fribad och mindre än 5 km från Sorgenfri slott och Frilandsmuseet. Mindre än 15 km härifrån hittar du Rådjursparken och Skovlunde og Herlev Golfklubber.

836 kr
Se information
Bokades senast för 41 minuter sen
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
47 andra ser på detta boende just nu
3,6
av 5, från 7 recensioner
4.0 av 5.0

First Hotel Mayfair är detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

537 kr
Se information
Bokades senast för 18 timmar sen
Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6, Copenhagen
10 andra ser på detta boende just nu
2.5 av 5.0

Detta vandrarhem ligger i Köpenhamn nära Tycho Brahe Planetarium, Tivoli och Strøget. I närheten ligger även Rådhuspladsen och Ny Carlsberg Glyptotek.

411 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
18 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
2.0 av 5.0

Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,288 kr
Se information
Bokades senast för 1 timme sen
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
20 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 6 recensioner
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

902 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
26 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger nära S:t Peterskyrkan och Rådhuspladsen. Strøget och Tivoli ligger också tio minuter härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kongens Lyngby

Om du bestämt att Kongens Lyngby är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kongens Lyngby på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Kongens Lyngby

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kongens Lyngby, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kongens Lyngby. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Kongens Lyngby

Väl framme i Kongens Lyngby väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kongens Lyngby. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kongens Lyngby att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Kongens Lyngby

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma