Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kongens Lyngby hotell

Scandic Eremitage 960 kr
Scandic Eremitage

Scandic Eremitage

Klampenborgvej 230, Kongens Lyngby
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell i centrala Kongens Lyngby ligger 4 km från Ordrupgaard och 4,6 km från Rådjursparken. Bakken ligger 4,9 km härifrån.

  Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference 921 kr
  Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

  Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

  Frederiksdalsvej 360, Kongens Lyngby
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil ligger på landet, 0,5 km från Frederiksdal Fribad och mindre än 5 km från Sorgenfri slott och Frilandsmuseet. Mindre än 15 km härifrån hittar du Rådjursparken och Skovlunde og Herlev Golfklubber.

   Lyngby Hostel
   Lyngby Hostel

   Lyngby Hostel

   Raadvad 1, Kongens Lyngby
     
    2.0 av 5.0

    Detta vandrarhem ligger i Kongens Lyngby nära Rådjursparken, Bakken och Bellevue strandbad. I närheten hittar du dessutom Ordrupgaard.

    First Hotel Mayfair 1,147 kr
    First Hotel Mayfair

    First Hotel Mayfair

    Helgolandsgade 3, Copenhagen
      
     3,6
     av 5, från 7 recensioner
     4.0 av 5.0

     First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,357 kr
     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Ellehammersvej 20, Kastrup
       
      4,2
      av 5, från 8 recensioner
      4.0 av 5.0

      Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

      Urban House Copenhagen by MEININGER 546 kr
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
        
       5,0
       av 5, från 1 recensioner
       2.0 av 5.0

       Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Copenhagen Strand Hotel 1,245 kr
       Copenhagen Strand Hotel

       Copenhagen Strand Hotel

       Havnegade 37, Copenhagen
         
        3,8
        av 5, från 5 recensioner
        4.0 av 5.0

        Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

        CABINN City 864 kr
        CABINN City

        CABINN City

        Mitchellsgade 14, Copenhagen
          
         2,5
         av 5, från 4 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kongens Lyngby

         Om du bestämt att Kongens Lyngby är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kongens Lyngby på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Kongens Lyngby

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kongens Lyngby, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kongens Lyngby. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Kongens Lyngby

         Väl framme i Kongens Lyngby väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kongens Lyngby. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kongens Lyngby att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Kongens Lyngby

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma