Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kävlinge hotell

Wirketorp Landsbygdshotell 978 kr
Wirketorp Landsbygdshotell

Wirketorp Landsbygdshotell

Virkevägen 34, Kavlinge
   
  2.5 av 5.0

  Denna gård på landet ligger 3,7 km från Kävlinge Golfklubb och mindre än en mil från Östra Karaby kyrka och Trollenäs slott. Västra Strömonumentet och Nova Lund shoppingcentrum ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,411 kr
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,2
   av 5, från 8 recensioner
   4.0 av 5.0

   Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

   Copenhagen Strand Hotel 1,245 kr
   Copenhagen Strand Hotel

   Copenhagen Strand Hotel

   Havnegade 37, Copenhagen
     
    3,8
    av 5, från 5 recensioner
    4.0 av 5.0

    Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Copenhagen Admiral Hotel 880 kr
    Copenhagen Admiral Hotel

    Copenhagen Admiral Hotel

    Toldbodgade 24-28, Copenhagen
      
     4,0
     av 5, från 1 recensioner
     4.0 av 5.0

     Det här hotellet är inrymt i en ombyggd lagerlokal med anor från 1787 i hjärtat av Köpenhamn. Det ligger vid vattnet i hamnen där gamla skonare och lustjakter ligger förtöjda, med drottningens slott Amalienborg som nära granne. Nyhavn, en knutpunkt för kollektivtrafiken till kringliggande platser vid vattnet, ligger 5 minuters gångväg bort. En 10-minuters promenad tar dig till Ströget, ett populärt shoppingområde.

     CPH Studio Hotel 856 kr
     CPH Studio Hotel

     CPH Studio Hotel

     Krimsvej 29, Copenhagen
       
      3.0 av 5.0

      Detta hotell i Amager ligger 0,9 km från Amager strandpark och mindre än 5 km från Strøget och Vor Frelsers Kirke. Nyhavn och Thorvaldsens Museum ligger också 5 km härifrån.

      Park Inn by Radisson Copenhagen Airport 1,034 kr
      Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

      Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

      Engvej 171, Copenhagen
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,9 km från Den Blå Planet akvarium och 4,7 km från Vor Frelsers Kirke. Amager strandpark och Bella Center ligger också 5 km härifrån.

       Wakeup Copenhagen Borgergade 912 kr
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, Copenhagen
         
        4,0
        av 5, från 2 recensioner
        2.0 av 5.0

        Wakeup Copenhagen Borgergade är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Guinness världsrekordmuseum, Nyhavn och Rundetårn. Strøget och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

        Moment Hotels 571 kr
        Moment Hotels

        Moment Hotels

        Norra Vallgatan 54, Malmo
          
         3,5
         av 5, från 2 recensioner
         3.0 av 5.0

         Detta hotell i Norr ligger fem minuters promenad från S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kävlinge

         Om du bestämt att Kävlinge är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kävlinge på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Kävlinge

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kävlinge, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kävlinge. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Kävlinge

         Väl framme i Kävlinge väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kävlinge. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kävlinge att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Kävlinge

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma