Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kävlinge hotell

Wirketorp Landsbygdshotell

Wirketorp Landsbygdshotell

Virkevägen 34, Kavlinge
3.0 av 5.0

Denna gård på landet ligger 3,7 km från Kävlinge Golfklubb och mindre än en mil från Östra Karaby kyrka och Trollenäs slott. Västra Strömonumentet och Nova Lund shoppingcentrum ligger också mindre än 15 km härifrån.

1,262 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
13 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

963 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand Hotel

Havnegade 37, Copenhagen
14 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Nyhavn - Amalienborg ligger 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

915 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
CPH Studio Hotel

CPH Studio Hotel

Krimsvej 29, Copenhagen
10 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Amager ligger 0,9 km från Amager strandpark och mindre än 5 km från Strøget och Vor Frelsers Kirke. Nyhavn och Thorvaldsens Museum ligger också 5 km härifrån.

430 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Generator Hostels Copenhagen

Generator Hostels Copenhagen

Adelgade 5, Copenhagen
9 andra ser på detta boende just nu
2.5 av 5.0

Detta vandrarhem i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Kongens Have, Rosenborg slot och Rundetårn. Strøget och Nyhavn ligger också en kvarts promenad härifrån.

972 kr
Se information
Bokades senast för 8 timmar sen
Adina Apartment Hotel Copenhagen

Adina Apartment Hotel Copenhagen

Amerika Plads 7, Copenhagen
12 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta moderna lägenhetshotell ligger i Köpenhamns nya bostadsområde vid hamnen, 500 meter från den internationella färjeterminalen och nära kryssningshamnen.
Den lilla sjöjungfrun, Kastellet

1,378 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
31 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Det här hotellet är inrymt i en ombyggd lagerlokal med anor från 1787 i hjärtat av Köpenhamn. Det ligger vid vattnet i hamnen där gamla skonare och lustjakter ligger förtöjda, med drottningens slott Amalienborg som nära granne.

1,028 kr
Se information
Bokades senast för 14 timmar sen
Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Engvej 171, Copenhagen
18 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,9 km från Den Blå Planet akvarium och 4,7 km från Vor Frelsers Kirke. Amager strandpark och Bella Center ligger också 5 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kävlinge

Om du bestämt att Kävlinge är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kävlinge på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Kävlinge

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kävlinge, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kävlinge. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Kävlinge

Väl framme i Kävlinge väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kävlinge. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kävlinge att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Kävlinge

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma