Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kastrup hotell

Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,532 kr
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4,2
  av 5, från 8 recensioner
  4.0 av 5.0

  Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

  Zleep Hotel Copenhagen Airport 723 kr
  Zleep Hotel Copenhagen Airport

  Zleep Hotel Copenhagen Airport

  Løjtegårdsvej 97A, Kastrup
    
   3,0
   av 5, från 2 recensioner
   3.0 av 5.0

   Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 5 km från Field's shoppingcenter, Bella Center och Den Blå Planet akvarium. Strøget och Vor Frelsers Kirke ligger också mindre än en mil härifrån.

   Copenhagen Go Hotel 665 kr
   Copenhagen Go Hotel

   Copenhagen Go Hotel

   Englandsvej 333, Kastrup
     
    3,1
    av 5, från 15 recensioner
    2.0 av 5.0

    Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,7 km från Field's shoppingcenter och mindre än 5 km från Bella Center och Den Blå Planet akvarium. Strøget och Vor Frelsers Kirke ligger också mindre än en mil härifrån.

    Quality Hotel Airport Dan 1,136 kr
    Quality Hotel Airport Dan

    Quality Hotel Airport Dan

    Kastruplundgade 15, Kastrup
      
     4,0
     av 5, från 2 recensioner
     3.0 av 5.0

     Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,1 km från Den Blå Planet akvarium och mindre än 5 km från Amager strandpark och Field's shoppingcenter. Bella Center ligger 4,7 km härifrån.

     First Hotel Mayfair 1,147 kr
     First Hotel Mayfair

     First Hotel Mayfair

     Helgolandsgade 3, Copenhagen
       
      3,6
      av 5, från 7 recensioner
      4.0 av 5.0

      First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Urban House Copenhagen by MEININGER 546 kr
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
        
       5,0
       av 5, från 1 recensioner
       2.0 av 5.0

       Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Copenhagen Strand Hotel 1,245 kr
       Copenhagen Strand Hotel

       Copenhagen Strand Hotel

       Havnegade 37, Copenhagen
         
        3,8
        av 5, från 5 recensioner
        4.0 av 5.0

        Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

        CABINN City 864 kr
        CABINN City

        CABINN City

        Mitchellsgade 14, Copenhagen
          
         2,5
         av 5, från 4 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Kastrup hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kastrup

         Om du bestämt att Kastrup är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kastrup på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Kastrup

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kastrup, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kastrup. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Kastrup

         Väl framme i Kastrup väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kastrup. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kastrup att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Kastrup

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma