Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Hvidovre hotell

Scandic Hvidovre 722 kr
Scandic Hvidovre

Scandic Hvidovre

Kettevej 4, Hvidovre
   
  4,0
  av 5, från 2 recensioner
  3.5 av 5.0

  Detta familjevänliga hotell i Hvidovre ligger mindre än 5 km från Själland och Brøndby Stadium. Tivoli och Köpenhamns zoo ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hostel Belægningen 641 kr
  Hostel Belægningen

  Hostel Belægningen

  Vestre Kvartergade 22, Hvidovre
    
   2.0 av 5.0

   Detta hotell i Hvidovre ligger 0,1 km från Själland och 4,3 km från Brøndby Stadium. Köpenhamns zoo och Vega ligger också mindre än en mil härifrån.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 1,118 kr
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

   Amager Boulevard 70, Copenhagen
     
    5,0
    av 5, från 2 recensioner
    4.0 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Köpenhamn ligger en kvarts promenad från Själland och Vor Frelsers Kirke. Tivoli och Strøget ligger också 2 km härifrån.

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 877 kr
    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    Center Boulevard 5, Copenhagen
      
     4,5
     av 5, från 17 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell med spa i Amager ligger 0,1 km från Själland och mindre än 5 km från Vor Frelsers Kirke och Ny Carlsberg Glyptotek. Bella Center och Field's shoppingcenter ligger också 2 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Hvidovre

     Hostel Belægningen 641 kr
     Hostel Belægningen

     Hostel Belægningen

     Vestre Kvartergade 22, Hvidovre
       
      2.0 av 5.0

      Detta hotell i Hvidovre ligger 0,1 km från Själland och 4,3 km från Brøndby Stadium. Köpenhamns zoo och Vega ligger också mindre än en mil härifrån.

      Karta

      Nyligen bokade Hvidovre hotell

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Hvidovre

      Om du bestämt att Hvidovre är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Hvidovre på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Hvidovre

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Hvidovre, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Hvidovre. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Hvidovre

      Väl framme i Hvidovre väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Hvidovre. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Hvidovre att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Nya recensioner av hotell i Hvidovre av resenärer som dig

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma