Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Horomerice hotell

Relax Park MODRÁ STODOLA
Relax Park MODRÁ STODOLA

Relax Park MODRÁ STODOLA

Spojovaci 918, Horomerice
   
  4.0 av 5.0

  Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen ligger mindre än en mil från Generali Arena, LunaPark och Prags slott. S:t Vitus-katedralen och Strahov-kyrkan ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hotel Chotol
  Hotel Chotol

  Hotel Chotol

  K Chotolu 502, Horomerice
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i centrala Horomerice ligger mindre än 15 km från Generali Arena, Prags slott och Torget i Gamla Stan. S:t Vitus-katedralen och Strahov-kyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Grandium Prague 1,363 kr
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Prague
     
    4,2
    av 5, från 4 recensioner
    5.0 av 5.0

    Detta moderna designhotell öppnade 2006 och ligger i centrala Prag, bara ett kvarter från Vaclavplatsen och 100 meter från statsoperan.

    Grandior Hotel Prague 1,236 kr
    Grandior Hotel Prague

    Grandior Hotel Prague

    Na Porici 42, Prague
      
     3,7
     av 5, från 3 recensioner
     5.0 av 5.0

     Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, tio minuters promenad från Palladium shoppingcenter, Stadshuset och Powder Tower. Mucha Museum och Torget i Gamla Stan ligger dessutom 2 km härifrån.

     Grand Majestic Plaza 1,202 kr
     Grand Majestic Plaza

     Grand Majestic Plaza

     Truhlarska 16, Prague
       
      4,6
      av 5, från 5 recensioner
      4.5 av 5.0

      Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, nära Palladium shoppingcenter och Stadshuset. Powder Tower och Mucha Museum ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

      Lindner Hotel Prague Castle 802 kr
      Lindner Hotel Prague Castle

      Lindner Hotel Prague Castle

      Strahovska 128, Prague
        
       4,0
       av 5, från 1 recensioner
       4.5 av 5.0

       Detta familjevänliga hotell i en statlig park i Prag ligger nära Ikongalleriet och Strahov-kyrkan. Prags slott och S:t Vitus-katedralen ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Hotel Aron 426 kr
       Hotel Aron

       Hotel Aron

       Zerotinova 39, Prague
         
        3,0
        av 5, från 1 recensioner
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Prag 3 ligger mindre än 3 km från Riegrovy Sady, Hybernia teatern och Powder Tower. Stadshuset och Praça da República ligger också 3 km härifrån.

        Corinthia Hotel Prague 1,207 kr
        Corinthia Hotel Prague

        Corinthia Hotel Prague

        Kongresova 1, Prague
          
         4,7
         av 5, från 3 recensioner
         5.0 av 5.0

         Detta 26-våningshotell har utsikt över Vyšehrad-slottets barockspiror och ligger ett stenkast från stadens främsta tunnelbanelinjer och 5 minuters promenad från Prags kongresscenter.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Horomerice

         Om du bestämt att Horomerice är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Horomerice på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Horomerice

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Horomerice, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Horomerice. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Horomerice

         Väl framme i Horomerice väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Horomerice. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Horomerice att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Horomerice

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma