Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Höllviken hotell

Kungshagagård Pensionat-B&B
Kungshagagård Pensionat-B&B

Kungshagagård Pensionat-B&B

Kungshaga Gård, Kämpingevägen 54-9,, Hollviken
   
  0.0 av 5.0

  Detta bed and breakfast ligger i Höllviken nära Fotevikens museum, Kämpinge strand och Maglarps GK. I närheten hittar du dessutom Söderslätts Golfklubb och Maglarps gamla kyrka.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,411 kr
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,2
   av 5, från 8 recensioner
   4.0 av 5.0

   Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

   CPH Studio Hotel 856 kr
   CPH Studio Hotel

   CPH Studio Hotel

   Krimsvej 29, Copenhagen
     
    3.0 av 5.0

    Detta hotell i Amager ligger 0,9 km från Amager strandpark och mindre än 5 km från Strøget och Vor Frelsers Kirke. Nyhavn och Thorvaldsens Museum ligger också 5 km härifrån.

    Park Inn by Radisson Copenhagen Airport 1,038 kr
    Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

    Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

    Engvej 171, Copenhagen
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,9 km från Den Blå Planet akvarium och 4,7 km från Vor Frelsers Kirke. Amager strandpark och Bella Center ligger också 5 km härifrån.

     Zleep Hotel Copenhagen Airport 802 kr
     Zleep Hotel Copenhagen Airport

     Zleep Hotel Copenhagen Airport

     Løjtegårdsvej 97A, Kastrup
       
      3,0
      av 5, från 2 recensioner
      3.0 av 5.0

      Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 5 km från Field's shoppingcenter, Bella Center och Den Blå Planet akvarium. Strøget och Vor Frelsers Kirke ligger också mindre än en mil härifrån.

      Moment Hotels 555 kr
      Moment Hotels

      Moment Hotels

      Norra Vallgatan 54, Malmo
        
       3,5
       av 5, från 2 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Norr ligger fem minuters promenad från S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Quality Hotel Airport Dan 1,136 kr
       Quality Hotel Airport Dan

       Quality Hotel Airport Dan

       Kastruplundgade 15, Kastrup
         
        4,0
        av 5, från 2 recensioner
        3.0 av 5.0

        Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,1 km från Den Blå Planet akvarium och mindre än 5 km från Amager strandpark och Field's shoppingcenter. Bella Center ligger 4,7 km härifrån.

        Copenhagen Go Hotel 665 kr
        Copenhagen Go Hotel

        Copenhagen Go Hotel

        Englandsvej 333, Kastrup
          
         3,1
         av 5, från 15 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta hotell med miljövänlig profil nära flygplatsen ligger 1,7 km från Field's shoppingcenter och mindre än 5 km från Bella Center och Den Blå Planet akvarium. Strøget och Vor Frelsers Kirke ligger också mindre än en mil härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Höllviken

         Om du bestämt att Höllviken är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Höllviken på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Höllviken

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Höllviken, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Höllviken. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Höllviken

         Väl framme i Höllviken väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Höllviken. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Höllviken att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Höllviken

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma