Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Höllviken hotell

Zleep Hotel Copenhagen Airport 711 kr
Zleep Hotel Copenhagen Airport

Zleep Hotel Copenhagen Airport

Løjtegårdsvej 97A, Kastrup
   
  3,0
  av 5, från 2 recensioner
  3.0 av 5.0

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,1 km från Själland och mindre än 5 km från Field's shoppingcenter och Royal Arena. Bella Center ligger 4 km härifrån.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,468 kr
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,2
   av 5, från 8 recensioner
   4.0 av 5.0

   Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

   Hotel Garden 580 kr
   Hotel Garden

   Hotel Garden

   Baltzarsgatan 20, Malmo
     
    3,6
    av 5, från 18 recensioner
    4.0 av 5.0

    Detta hotell med miljövänlig profil i Norr ligger tio minuters promenad från S:t Petri kyrka, Lilla Torg och Rådhuset. Malmöhus och HSB Turning Torso ligger också 3 km härifrån.

    CPH Studio Hotel 850 kr
    CPH Studio Hotel

    CPH Studio Hotel

    Krimsvej 29, Copenhagen
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Amager ligger 0,1 km från Själland och mindre än 5 km från Strøget och Vor Frelsers Kirke. Nyhavn och Thorvaldsens Museum ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Höllviken

     Om du bestämt att Höllviken är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Höllviken på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Höllviken

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Höllviken, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Höllviken. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Höllviken

     Väl framme i Höllviken väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Höllviken. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Höllviken att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Höllviken av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma