Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Frederiksberg hotell

CABINN Express 791 kr
CABINN Express

CABINN Express

Danasvej 32, Frederiksberg
   
  2.0 av 5.0

  Detta hotell i Frederiksberg ligger en kvarts promenad från Forum København och Tivoli. Strøget och Rådhuspladsen ligger också 2 km härifrån.

  CABINN Scandinavia Hotel 803 kr
  CABINN Scandinavia Hotel

  CABINN Scandinavia Hotel

  Vodroffsvej 55, Frederiksberg
    
   2,5
   av 5, från 2 recensioner
   2.0 av 5.0

   Detta hotell i Frederiksberg ligger en kvarts promenad från Forum København och Tivoli. Strøget och Rådhuspladsen ligger också 2 km härifrån.

   Avenue Hotel Copenhagen 896 kr
   Avenue Hotel Copenhagen

   Avenue Hotel Copenhagen

   Aboulevard 29, Copenhagen, Frederiksberg
     
    1,0
    av 5, från 1 recensioner
    3.0 av 5.0

    Avenue ligger mellan Köpenhamns charmiga, medeltida stadskärna, fashionabla Frederiksberg och pulserande Nørrebro. Det är 2 minuter till tunnelbanestationen.
    Hotell tilldelades utmärkelsen “Best Small Hotel in Denmark 2011” av Bloomberg Int.

    Hotel Sct Thomas 987 kr
    Hotel Sct Thomas

    Hotel Sct Thomas

    Frederiksberg Alle 7, Frederiksberg
      
     3,8
     av 5, från 8 recensioner
     3.0 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Frederiksberg ligger en kvarts promenad från Stadsmuseet och Tivoli. Strøget och Rådhuspladsen ligger också 2 km härifrån.

     First Hotel Mayfair 1,147 kr
     First Hotel Mayfair

     First Hotel Mayfair

     Helgolandsgade 3, Copenhagen
       
      3,6
      av 5, från 7 recensioner
      4.0 av 5.0

      First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,411 kr
      Clarion Hotel Copenhagen Airport

      Clarion Hotel Copenhagen Airport

      Ellehammersvej 20, Kastrup
        
       4,2
       av 5, från 8 recensioner
       4.0 av 5.0

       Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

       Urban House Copenhagen by MEININGER 546 kr
       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
         
        5,0
        av 5, från 1 recensioner
        2.0 av 5.0

        Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

        Copenhagen Strand Hotel 1,245 kr
        Copenhagen Strand Hotel

        Copenhagen Strand Hotel

        Havnegade 37, Copenhagen
          
         3,8
         av 5, från 5 recensioner
         4.0 av 5.0

         Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Frederiksberg hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Frederiksberg

         Om du bestämt att Frederiksberg är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Frederiksberg på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Frederiksberg

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Frederiksberg, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Frederiksberg. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Frederiksberg

         Väl framme i Frederiksberg väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Frederiksberg. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Frederiksberg att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Frederiksberg

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma