Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Dragør hotell

Dragør Badehotel 821 kr
Dragør Badehotel

Dragør Badehotel

Drogdensvej 43, Dragor
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell ståtar med ett läge nära flygplatsen och ligger mindre än 15 km från Field's shoppingcenter, Strøget och Vor Frelsers Kirke. Thorvaldsens Museum och Nationalmuseet ligger också mindre än 15 km härifrån.

  First Hotel Mayfair 1,147 kr
  First Hotel Mayfair

  First Hotel Mayfair

  Helgolandsgade 3, Copenhagen
    
   3,6
   av 5, från 7 recensioner
   4.0 av 5.0

   First Hotel Mayfair är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport 1,411 kr
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,2
    av 5, från 8 recensioner
    4.0 av 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

    Urban House Copenhagen by MEININGER 546 kr
    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
      
     5,0
     av 5, från 1 recensioner
     2.0 av 5.0

     Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Copenhagen Strand Hotel 1,245 kr
     Copenhagen Strand Hotel

     Copenhagen Strand Hotel

     Havnegade 37, Copenhagen
       
      3,8
      av 5, från 5 recensioner
      4.0 av 5.0

      Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

      CABINN City 864 kr
      CABINN City

      CABINN City

      Mitchellsgade 14, Copenhagen
        
       2,5
       av 5, från 4 recensioner
       2.0 av 5.0

       Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

       First Hotel Twentyseven 1,353 kr
       First Hotel Twentyseven

       First Hotel Twentyseven

       Løngangsstræde 27, Copenhagen
         
        4,0
        av 5, från 1 recensioner
        4.0 av 5.0

        Detta hotell ligger i centrala Köpenhamn, nära rådhuset, H.C. Andersen Eventyrhuset och Danmarks nationalmuseum.

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 730 kr
        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen
          
         3,6
         av 5, från 5 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger en kvarts promenad från Ny Carlsberg Glyptotek och Nationalmuseet. Tivoli och Strøget ligger också 2 km härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Dragør

         Om du bestämt att Dragør är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Dragør på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Dragør

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Dragør, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Dragør. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Dragør

         Väl framme i Dragør väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Dragør. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Dragør att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Dragør

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma