Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Chonburi hotell

Kalm Bangsaen Hotel Hämta priser
Kalm Bangsaen Hotel

Kalm Bangsaen Hotel

6 Soi 10 Bangsaenlang Road, Chonburi
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Chonburi ligger tio minuters promenad från Bangsaen Beach och Bangsaen Langs strandpark. Burapha University ligger 1,6 km härifrån.

  The Tide Resort Hämta priser
  The Tide Resort

  The Tide Resort

  44/1 Bangsaen Sai 1 Road, Tumbon Saensuk, Chonburi
    
   3.5 av 5.0

   Detta hotell i Chonburi ligger mindre än 2 km från Bangsaen Beach och Burapha University. Bangsaen Langs strandpark ligger 2,5 km härifrån.

   Bangsaen Heritage Hotel Hämta priser
   Bangsaen Heritage Hotel

   Bangsaen Heritage Hotel

   50,54 Bangsaen Beach 1 Rd., Chonburi
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Chonburi ligger mindre än 5 km från Bangsaen Beach, Bangsaen Langs strandpark och Burapha University. Crystal Bay Golf Club och Central Plaza Chonburi ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Primetime Hotel Hämta priser
    Primetime Hotel

    Primetime Hotel

    60 Mitrsamphan Road, Chonburi
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Chonburi ligger 1,3 km från Burapha University och mindre än 5 km från Bangsaen Beach och Bangsaen Langs strandpark. Central Plaza Chonburi och Crystal Bay Golf Club ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Chonburi

     Om du bestämt att Chonburi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Chonburi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Chonburi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Chonburi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Chonburi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Chonburi

     Väl framme i Chonburi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Chonburi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Chonburi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma