Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Chiang Rak Yai hotell

IngNatee Resort 586 kr
IngNatee Resort

IngNatee Resort

62 Moo 7 Baantonkhung Rd., Chiang Rak Yai
   
  3.5 av 5.0

  Denna resort ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än 15 km från Pathumthani Vocational Education College, Riverdale Golf and Country Club och Thammasat University Rangsit Center. Thammasats utställningscenter och Framtidsparken i Rangsit ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Amari Don Muang Airport Bangkok Hämta priser
  Amari Don Muang Airport Bangkok

  Amari Don Muang Airport Bangkok

  333 Chert Wudthakas Road, Bangkok
    
   3,0
   av 5, från 1 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i Don Muang ligger 4,5 km från IT-torget och mindre än en mil från Royal Thai Air Force Museum och Chulabhorn Hospital. Universitetet i Rangsit och Department of Consular Affairs ligger också mindre än en mil härifrån.

   Centara Grand at Central Plaza Ladprao Bangkok Hämta priser
   Centara Grand at Central Plaza Ladprao Bangkok

   Centara Grand at Central Plaza Ladprao Bangkok

   1695 Phaholyothin Road, Bangkok
     
    5.0 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Bangkok ligger mindre än 5 km från Union Mall och Chatuchak helgmarknad. JJ Mall och Kasetsart University ligger också 5 km härifrån.

    ibis Bangkok IMPACT Hämta priser
    ibis Bangkok IMPACT

    ibis Bangkok IMPACT

    93 Popular Road, Banmai Sub-district, Pak Kret
      
     3.0 av 5.0

     Detta familjevänliga hotell i Pak Kret ligger nära flygplatsen, 0,9 km från IMPACT Arena och mindre än 15 km från IT-torget och Universitetet i Rangsit. Sripatum University och Kasetsart University ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Chiang Rak Yai

     Om du bestämt att Chiang Rak Yai är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Chiang Rak Yai på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Chiang Rak Yai

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Chiang Rak Yai, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Chiang Rak Yai. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Chiang Rak Yai

     Väl framme i Chiang Rak Yai väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Chiang Rak Yai. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Chiang Rak Yai att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Chiang Rak Yai av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma