Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Charlottenlund hotell

1,201 kr
Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotel

Strandvejen 267, Charlottenlund
4.5 av 5.0

Detta hotell vid vattnet i Charlottenlund ligger mindre än 5 km från Bellevue strandbad och Rådjursparken. Bakken och Tuborgbryggerierna ligger också 5 km härifrån.

Vilvorde Kursuscenter

Vilvorde Kursuscenter

Vilvordevej 70, Charlottenlund
1 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Charlottenlund nära Bakken, Rådjursparken och Bellevue strandbad. I närheten hittar du dessutom Tuborgbryggerierna.

836 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
34 andra ser på detta boende just nu
3,6
av 5, från 7 recensioner
4.0 av 5.0

First Hotel Mayfair är detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

537 kr
Se information
Bokades senast för 18 timmar sen
Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6, Copenhagen
11 andra ser på detta boende just nu
2.5 av 5.0

Detta vandrarhem ligger i Köpenhamn nära Tycho Brahe Planetarium, Tivoli och Strøget. I närheten ligger även Rådhuspladsen och Ny Carlsberg Glyptotek.

411 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
21 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
2.0 av 5.0

Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,288 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
22 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 6 recensioner
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

902 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
28 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger nära S:t Peterskyrkan och Rådhuspladsen. Strøget och Tivoli ligger också tio minuter härifrån.

742 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
6 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Tycho Brahe Planetarium, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Nationalmuseet ligger också en kvarts promenad härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Charlottenlund

Om du bestämt att Charlottenlund är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Charlottenlund på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Charlottenlund

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Charlottenlund, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Charlottenlund. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Charlottenlund

Väl framme i Charlottenlund väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Charlottenlund. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Charlottenlund att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Charlottenlund

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma