Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Chachoengsao hotell

Baan Naituek Homestay 274 kr
Baan Naituek Homestay

Baan Naituek Homestay

28 Moo2, Tumbon Klongna, Chachoengsao
   
  2.5 av 5.0

  Detta hotell i Chachoengsao ligger 9,4 km från Wat Sothon Wararam Worawihan tempel och 12,7 km från Bang Pakongs hus. Wat Pho Bang Khla och Bang Khlas flytande marknad ligger också mindre än 25 km härifrån.

  JK Living Hotel & Service Apartment 147 kr
  JK Living Hotel & Service Apartment

  JK Living Hotel & Service Apartment

  Prachasan Road, Chachoengsao
    
   3.5 av 5.0

   Detta hotell i Chachoengsao ligger 2,1 km från Wat Sothon Wararam Worawihan tempel och 17,1 km från Bang Pakongs hus. Wat Pho Bang Khla och Bang Khlas flytande marknad ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Suntara Wellness Resort & Hotel 433 kr
   Suntara Wellness Resort & Hotel

   Suntara Wellness Resort & Hotel

   5/2 Moo 1 Tambol Klongna, Chachoengsao
     
    3.5 av 5.0

    Detta hotell i Chachoengsao ligger 8,8 km från Wat Sothon Wararam Worawihan tempel och 12 km från Bang Pakongs hus. Wat Pho Bang Khla och Bang Khlas flytande marknad ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Yenjit Resort 196 kr
    Yenjit Resort

    Yenjit Resort

    247/40 Mahajakapat Road, Chachoengsao
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Chachoengsao ligger 4,9 km från Wat Sothon Wararam Worawihan tempel och 17,1 km från Bang Pakongs hus. Wat Pak Nam och Wat Pho Bang Khla ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Chachoengsao

     Om du bestämt att Chachoengsao är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Chachoengsao på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Chachoengsao

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Chachoengsao, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Chachoengsao. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Chachoengsao

     Väl framme i Chachoengsao väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Chachoengsao. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Chachoengsao att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Chachoengsao av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma