Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Castel Gandolfo hotell

Hotel Castel Vecchio 650 kr
Hotel Castel Vecchio

Hotel Castel Vecchio

Viale Pio XI, 23, Castel Gandolfo
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell vid sjön ligger 0,8 km från Palazzo Apostolico di Castel Gandolfo och mindre än 5 km från Lake Albano och Chiesa Santa Maria dell'Assunta. Palazzo Chigi och Albanosjön ligger också 5 km härifrån.

  Hotel Castelgandolfo 775 kr
  Hotel Castelgandolfo

  Hotel Castelgandolfo

  Via De' Zecchini, 27, Castel Gandolfo
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i centrala Castel Gandolfo ligger mindre än 2 km från Palazzo Apostolico di Castel Gandolfo och Lake Albano. Albanosjön och Castelgandolfo Country Club ligger också 5 km härifrån.

   Villa Degli Angeli 840 kr
   Villa Degli Angeli

   Villa Degli Angeli

   Via Spiaggia Del Lago, 32, Castel Gandolfo
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell i Castel Gandolfo ligger 0,1 km från Albanosjön och mindre än 5 km från Lake Albano och Palazzo Colonna. Palazzo Apostolico di Castel Gandolfo ligger 4,7 km härifrån.

    Atlantis Inn Castelgandolfo 800 kr
    Atlantis Inn Castelgandolfo

    Atlantis Inn Castelgandolfo

    Via Santa Lucia Filippini 11 13, Castel Gandolfo
      
     0.0 av 5.0

     Detta pensionat i ett historiskt område ligger mindre än 2 km från Palazzo Apostolico di Castel Gandolfo och Lake Albano. Albanosjön och Castelgandolfo Country Club ligger också 5 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Castel Gandolfo

     Hotel Castel Vecchio 650 kr
     Hotel Castel Vecchio

     Hotel Castel Vecchio

     Viale Pio XI, 23, Castel Gandolfo
       
      4.0 av 5.0

      Detta hotell vid sjön ligger 0,8 km från Palazzo Apostolico di Castel Gandolfo och mindre än 5 km från Lake Albano och Chiesa Santa Maria dell'Assunta. Palazzo Chigi och Albanosjön ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Castel Gandolfo

      Om du bestämt att Castel Gandolfo är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Castel Gandolfo på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Castel Gandolfo

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Castel Gandolfo, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Castel Gandolfo. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Castel Gandolfo

      Väl framme i Castel Gandolfo väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Castel Gandolfo. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Castel Gandolfo att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Nya recensioner av hotell i Castel Gandolfo av resenärer som dig

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma