Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Bara hotell

PGA OF SWEDEN NATIONAL 1,116 kr
PGA OF SWEDEN NATIONAL

PGA OF SWEDEN NATIONAL

Malmövägen 647, Bara
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell med golfbana i Bara ligger 0,1 km från PGA of Sweden National och 4,6 km från Bokskogens Golfklubb. Jägersro och Folkets Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Garden 571 kr
  Hotel Garden

  Hotel Garden

  Baltzarsgatan 20, Malmo
    
   3,6
   av 5, från 18 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil i Norr ligger tio minuters promenad från S:t Petri kyrka, Lilla Torg och Rådhuset. Malmöhus och HSB Turning Torso ligger också 3 km härifrån.

   Radisson Blu Hotel, Malmö 666 kr
   Radisson Blu Hotel, Malmö

   Radisson Blu Hotel, Malmö

   Oestergatan 10, Malmo
     
    4,0
    av 5, från 1 recensioner
    4.5 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell i centrala Malmö ligger fem minuters promenad från Thottska huset och S:t Petri kyrka. Rådhuset och Lilla Torg ligger också tio minuter härifrån.

    Mayfair Hotel Tunneln 737 kr
    Mayfair Hotel Tunneln

    Mayfair Hotel Tunneln

    Adelgatan 4, Malmo
      
     5,0
     av 5, från 1 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Norr ligger nära S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bara

     Om du bestämt att Bara är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bara på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bara

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bara, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bara. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bara

     Väl framme i Bara väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bara. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bara att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Bara av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma