Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Bang Yai hotell

Westgate Residence Hotel Hämta priser
Westgate Residence Hotel

Westgate Residence Hotel

8/8 Bangmuang Sub-district, Bang Yai
   
  3.5 av 5.0

  Detta hotell i Bang Yai ligger mindre än 15 km från Khlong Lat Mayom Floating Market, ChangChui och Ministry of Commerce. Grand Palace och Temple of the Emerald Buddha ligger också mindre än två mil härifrån.

  Park Residence Hämta priser
  Park Residence

  Park Residence

  9/29 Soi Thai Romklao, Kanchanapisek, Bang Yai
    
   2.5 av 5.0

   Detta hotell i Bang Yai ligger mindre än 25 km från Grand Palace, Temple of the Emerald Buddha och Khao San Road. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Wat Suthat och Wat Arun.

   SV Apartment Bangyai Hämta priser
   SV Apartment Bangyai

   SV Apartment Bangyai

   61/699 Soi 6/1, Kanjanapisek Road, Bang Yai
     
    2.0 av 5.0

    Detta hotell i Bang Yai ligger 4,8 km från Central Plaza WestGate och mindre än två mil från Ministry of Commerce och Khlong Lat Mayom Floating Market. Ministry of Public Health och The Mall Ngamwongwan ligger också mindre än två mil härifrån.

    The Alojamento@Central Hämta priser
    The Alojamento@Central

    The Alojamento@Central

    188 Sao Thong Hin Bang Yai District, Bang Yai
      
     3.0 av 5.0

     Denna lägenhet i Bang Yai ligger mindre än 15 km från Ministry of Commerce, Ministry of Public Health och Khlong Lat Mayom Floating Market. Dhurakij Pundit University och ChangChui ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bang Yai

     Om du bestämt att Bang Yai är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bang Yai på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bang Yai

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bang Yai, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bang Yai. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bang Yai

     Väl framme i Bang Yai väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bang Yai. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bang Yai att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Bang Yai av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma