Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Bang Pa-in hotell

Bang Pa-in Place Hämta priser
Bang Pa-in Place

Bang Pa-in Place

1699/12-13 Udomsorayuth Road, Bang Pa-in
   
  3.0 av 5.0

  Detta lägenhetshotell i Bang Pa-in ligger 13,9 km från Valaya Alongkorn Rajabhat University och 19,8 km från Ayutthayas historiska park. Wat Thammikarat och Wat Yai Chaimongkon ligger också mindre än 25 km härifrån.

  TM Land Hotel Hämta priser
  TM Land Hotel

  TM Land Hotel

  99/8 Moo 4 Rojana Rd., Bang Pa-in
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i Bang Pa-in ligger mindre än en mil från Wat Yai Chaimongkon, Ayutthayas historiska park och Wat Ratchaburana. Ayuthaya Floating Market och Ayutthaya Elephant Village ligger också mindre än en mil härifrån.

   JR Home Hämta priser
   JR Home

   JR Home

   223/5 Perfect Home Village, Moo 7, Bang Pa-in
     
    2.0 av 5.0

    Denna semesterbostad i Bang Pa-in ligger mindre än en mil från Wat Yai Chaimongkon, Ayutthayas historiska park och Ayuthaya Floating Market. Wat Ratchaburana och Wat Phra Si Sanphet ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Amari Don Muang Airport Bangkok 450 kr
    Amari Don Muang Airport Bangkok

    Amari Don Muang Airport Bangkok

    333 Chert Wudthakas Road, Bangkok
      
     3,0
     av 5, från 1 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Don Muang ligger 4,5 km från IT-torget och mindre än en mil från Royal Thai Air Force Museum och Chulabhorn Hospital. Universitetet i Rangsit och Department of Consular Affairs ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bang Pa-in

     Om du bestämt att Bang Pa-in är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bang Pa-in på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bang Pa-in

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bang Pa-in, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bang Pa-in. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bang Pa-in

     Väl framme i Bang Pa-in väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bang Pa-in. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bang Pa-in att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Bang Pa-in av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma