Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Amstelveen hotell

ibis budget Amsterdam City South
ibis budget Amsterdam City South

ibis budget Amsterdam City South

Prof. J. H. Bavincklaan 1, Amstelveen
   
  2.5 av 5.0

  Detta hotell i centrala Amstelveen ligger 2,2 km från VU Amsterdams universitet och 5 km från Concertgebouw. World Trade Center och Olympiastadion ligger också 5 km härifrån.

  Cityden Up Amsterdam South Hotel Apartments
  Cityden Up Amsterdam South Hotel Apartments

  Cityden Up Amsterdam South Hotel Apartments

  Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
    
   4.0 av 5.0

   Denna lägenhet ligger i affärskvarteren, mindre än 5 km från Wagener Hockeystadion, Amstelpark och Virtueel Museum Zuidas. Utställnings- och kongresscentret RAI ligger 3,8 km härifrån.

   Grand Hotel Amstelveen
   Grand Hotel Amstelveen

   Grand Hotel Amstelveen

   Bovenkerkerweg 81, Amstelveen
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än en mil från Aalsmeers blomsterauktion, Olympiastadion och VU Amsterdams universitet. Heineken Music Hall och Amsterdam ArenA ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel-Café-Restaurant Abina
    Hotel-Café-Restaurant Abina

    Hotel-Café-Restaurant Abina

    Amsterdamseweg 193, Amstelveen
      
     2.0 av 5.0

     Detta hotell i Amstelveen ligger mindre än 5 km från VU Amsterdams universitet, Olympiastadion och World Trade Center. Stedelijk Museum och Van Gogh-museet ligger också mindre än en mil härifrån.

     Alp de Veenen Hotel
     Alp de Veenen Hotel

     Alp de Veenen Hotel

     Ouderkerkerlaan 19, Amstelveen
       
      3.0 av 5.0

      Detta hotell nära flygplatsen ligger en kvarts promenad från Cobra museum för modern konst och Schouwburg Amstelveen. VU Amsterdams universitet och World Trade Center ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

      Amsterdam Forest Hotel
      Amsterdam Forest Hotel

      Amsterdam Forest Hotel

      Amsterdamseweg 465A, Amstelveen
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Amstelveen ligger mindre än 5 km från VU Amsterdams universitet, Olympiastadion och World Trade Center. Stedelijk Museum och Van Gogh-museet ligger också mindre än en mil härifrån.

       Station Amstelveen 1,291 kr
       Station Amstelveen

       Station Amstelveen

       Stationsstraat 28, Amstelveen
         
        5,0
        av 5, från 1 recensioner
        4.0 av 5.0

        Detta bed and breakfast i Amstelveen ligger 4,7 km från VU Amsterdams universitet och mindre än en mil från Stedelijk Museum och Amsterdam ArenA. Van Gogh-museet och Concertgebouw ligger också mindre än en mil härifrån.

        Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen
        Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

        Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

        Laan Van De Helende Meesters 421, Amstelveen
          
         4,0
         av 5, från 1 recensioner
         4.0 av 5.0

         Denna lägenhet i centrala Amstelveen ligger mindre än en mil från VU Amsterdams universitet, Amsterdam ArenA och Heineken Music Hall. Stedelijk Museum och Van Gogh-museet ligger också mindre än en mil härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Amstelveen hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Amstelveen

         Om du bestämt att Amstelveen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Amstelveen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Amstelveen

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Amstelveen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Amstelveen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Amstelveen

         Väl framme i Amstelveen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Amstelveen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Amstelveen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Amstelveen

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma