Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Alkmaar hotell

Amrâth Hotel Alkmaar
Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar

Geestersingel 15, Alkmaar
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell i centrala Alkmaar ligger tio minuters promenad från Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waag och Hollands Kaasmuseum ligger också en kvarts promenad härifrån.

  King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar
  King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

  King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

  Koningsstraat 6, Alkmaar
    
   3.0 av 5.0

   Detta vandrarhem i centrala Alkmaar ligger nära Waagplein, Ostmarknaden och Waag. Hollands Kaasmuseum och Vismarkt ligger också fem minuter härifrån.

   Grand Hotel Alkmaar
   Grand Hotel Alkmaar

   Grand Hotel Alkmaar

   Gedempte Nieuwesloot 36, Alkmaar
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell med romantisk prägel i Alkmaar ligger fem minuters promenad från Hollands Kaasmuseum, Waag och Waagplein. Ostmarknaden och Stedelijk-museet ligger också fem minuter härifrån.

    High 5 Hotel Alkmaar
    High 5 Hotel Alkmaar

    High 5 Hotel Alkmaar

    Dubbelebuurt 1, Alkmaar
      
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Alkmaar ligger nära Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Hollands Kaasmuseum och Waag ligger också tio minuter härifrån.

     Hotel Stad en Land
     Hotel Stad en Land

     Hotel Stad en Land

     Stationsweg 92-94, Alkmaar
       
      3.0 av 5.0

      Detta hotell i centrala Alkmaar ligger tio minuters promenad från Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waagplein och Ostmarknaden ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Golden Tulip Alkmaar
      Golden Tulip Alkmaar

      Golden Tulip Alkmaar

      Arcadialaan 6, Alkmaar
        
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med spa i Alkmaar ligger mindre än 2 km från AFAS-stadion och Vismarkt. Hollands Kaasmuseum och Waag ligger också 3 km härifrån.

       College Hotel Alkmaar
       College Hotel Alkmaar

       College Hotel Alkmaar

       Achter de Vest 3, Alkmaar
         
        3.5 av 5.0

        Detta hotell i Alkmaar ligger nära Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waagplein och Ostmarknaden ligger också tio minuter härifrån.

        Hotel & Lounge MIJ
        Hotel & Lounge MIJ

        Hotel & Lounge MIJ

        Mient 3, Alkmaar
          
         3.5 av 5.0

         Detta hotell i centrala Alkmaar ligger nära Hollands Kaasmuseum, Waag och Ostmarknaden. Waagplein och Vismarkt ligger också fem minuter härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Alkmaar

         Om du bestämt att Alkmaar är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Alkmaar på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Alkmaar

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Alkmaar, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Alkmaar. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Alkmaar

         Väl framme i Alkmaar väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Alkmaar. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Alkmaar att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Alkmaar

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma