Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Alkmaar hotell

643 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar

Geestersingel 15, Alkmaar
3 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Alkmaar ligger tio minuters promenad från Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waag och Hollands Kaasmuseum ligger också en kvarts promenad härifrån.

408 kr
Se information
Bokades senast för 5 dagar sen
King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

Koningsstraat 6, Alkmaar
3.5 av 5.0

Detta vandrarhem i centrala Alkmaar ligger nära Waagplein, Ostmarknaden och Waag. Dutch Cheesemuseum och Hollands Kaasmuseum ligger också fem minuter härifrån.

729 kr
Se information
Bokades senast för 12 timmar sen
Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar

Gedempte Nieuwesloot 36, Alkmaar
1 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i Alkmaar ligger fem minuters promenad från Hollands Kaasmuseum, Dutch Cheesemuseum och Waag. Waagplein och Ostmarknaden ligger också fem minuter härifrån.

468 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
High 5 Hotel Alkmaar

High 5 Hotel Alkmaar

Dubbelebuurt 1, Alkmaar
3.5 av 5.0

Detta hotell i Alkmaar ligger nära Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Hollands Kaasmuseum och Dutch Cheesemuseum ligger också tio minuter härifrån.

746 kr
Se information
Bokades senast för 5 dagar sen
Hotel Stad en Land

Hotel Stad en Land

Stationsweg 92-94, Alkmaar
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Alkmaar ligger tio minuters promenad från Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waagplein och Ostmarknaden ligger också en kvarts promenad härifrån.

808 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Golden Tulip Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar

Arcadialaan 6, Alkmaar
2 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med spa i Alkmaar ligger tio minuters promenad från AFAS-stadion och DSB Stadion. Vismarkt och Dutch Cheesemuseum ligger också 3 km härifrån.

924 kr
Se information
Bokades senast för 17 timmar sen
College Hotel Alkmaar

College Hotel Alkmaar

Achter de Vest 3, Alkmaar
4.0 av 5.0

Detta hotell i Alkmaar ligger nära Stedelijk-museet och St Laurenskerk. Waagplein och Ostmarknaden ligger också tio minuter härifrån.

746 kr
Apartment Trendy

Apartment Trendy

Achterstraat 35, Alkmaar
4.5 av 5.0

Denna lägenhet i Alkmaar ligger nära Hollands Kaasmuseum, Dutch Cheesemuseum och Waag. Ostmarknaden och Waagplein ligger också fem minuter härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Alkmaar

Om du bestämt att Alkmaar är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Alkmaar på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Alkmaar

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Alkmaar, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Alkmaar. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Alkmaar

Väl framme i Alkmaar väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Alkmaar. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Alkmaar att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Alkmaar

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma