Början av huvudsektionen

Hotell i Gianicolo

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Hotell i Gianicolo

Sök efter flyg + hotell

Gianicolo hotell

A.Roma Lifestyle Hotel

A.Roma Lifestyle Hotel

Via Giorgio Zoega, 59, Rome
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i Gianicolo ligger mindre än 5 km från Villa Lante, Sankt Peterskyrkan och Campo de' Fiori. Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet ligger ...

1,247 kr

1,247 kr
Karta

Var ska jag boka hotell i Gianicolo?

När du bestämt dig för att resa till Gianicolo erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Gianicolo. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Gianicolo.

Hur tar jag mig till Gianicolo?

Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Gianicolo. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Gianicolo från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Gianicolo och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

Vad finns det att göra i Gianicolo?

Det finns gott om saker att göra i Gianicolo - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Gianicolo och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Gianicolo.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma