Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga tur och retur flyg till USA

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Go West – boka ditt flyg till USA direkt!


Du hittar lätt olika flyg till USA med hjälp av vår sökmotor. För dig som vill resa till USA erbjuder vi många olika flyg till många olika städer. Det kan vara svårt att välja mellan de olika delstaterna, speciellt om ingen exakt destination ännu bestämts. Om man däremot redan bestämt sig vart man vill åka, är det väldigt enkelt att boka ett flyg till USA omedelbart!

Längden av flygen till USA varierar beroende på om din destination ligger på väst- eller östkusten. Flygen till New York och andra städer på östkusten räcker ungefär 8 timmar, medan det räcker ungefär 10 timmar att flyga till städerna på västkusten.

Priset av flygen varierar i någon grad beroende på säsongen. Oftast kostar flygen till USA ungefär 5000 -7000 kronor. Via oss är det möjligt att hitta ett flyg för till och med 3000 spänn.

På Mr Jets hemsidor kan du även boka flyg inom USA. I USA kan avstånden vara väldigt långa, så flygen inom landet kan ta till och med flera timmar om du åker från ena ändan av landet till den andra. En mellanlandning i till exempel Chicago är typisk då du flyger från Sverige till USA. Planera och boka ditt flyg till USA nu! Via oss finner du flera olika flygalternativ för att genomföra din resa.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.