Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Dubai (DXB)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Dubai

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Dubai

Den hisnande storstaden Dubai som sträcker sig längs Arabemiratens kust har på bara drygt 40 år exploderat och förvandlats från en liten by till en av världens främsta lyxresmål. När du bokar ditt flyg till Dubai ska du försöka försäkra dig om att få en fönsterplats eftersom ovanifrån är en av de bästa vinklarna att se den här staden. Beundra en värld i miniatyr från ovan i de konstgjorda öarna The World, och hotelltäta konstgjorda arkipelager som sträcker sig ut i Persiska gulfen som egendomliga blommor. Se enorma byggnader som världens högsta byggnad, världens största shoppingcentrum och världens enda sjustjärniga hotell hotfullt omslutna av en enorm öken.

Hur man reser till Dubai från Sverige

Ett direktflyg till Dubai från Sverige tar mellan sju och åtta timmar. Tidsskillnaden till Dubai varierar mellan två och tre timmar, beroende på om vi har sommartid i Sverige. Under sommartid är tidsskillnaden bara två timmar. Det finns inga direktflyg från Göteborg, men du kan å andra sidan välja om du vill flyga från Stockholm eller Köpenhamn.

Det vanligaste är att flyga till Dubai med Förenade Arabemiratens egna, lyxiga bolag Emirates Airlines. De flyger från Köpenhamn Kastrup och Stockholm Arlanda flera gånger i veckan, med en flygtid på sex timmar och 20 minuter respektive sju timmar. Man kan även välja att boka billiga flygresor till Dubai med lågprisbolaget Norwegian, som har en säsongsbunden rutt mellan Stockholm och Dubai. Även om biljetterna är mycket billigare med detta bolag vissa tider på året är det värt att komma ihåg att bagage och mat på planet inte ingår i det billiga priset.

Billiga flyg till Dubai

Det billigaste sättet att flyga till Dubai är med ett byte på vägen, men då tar resan förstås också längre tid. Väljer du att mellanlanda får du räkna med en flygtid på uppåt elva timmar eller mer. Ett annat sätt att hitta billiga flyg till Dubai är att boka långt i förväg och satsa på att åka utanför skolloven och de större semesterveckorna. De billigaste priserna hittar du generellt i januari och februari. Undvik att flyga på en fredag eller lördag, vilka är de dyraste dagarna i veckan, och boka istället i början av veckan på måndag, tisdag eller onsdag.

Dubai Airport

Dubais internationella flygplats är världens största räknat i antalet internationella passagerare per år, och har över 6 500 flyg till hela världen varje vecka. Dessa körs av 140 olika flygbolag till över 270 olika destinationer i sex världsdelar. Många resenärer mellanlandar på den här knutpunkten på väg mellan olika kontinenter, men det går även många semester- och affärsresor till Dubai, Förenade Arabemiratens överlägset största stad och finansiella hjärta.

Det finns ett antal olika sätt att ta sig från Dubai International Airport in till centrala Dubai. Om du reser med hyrbil eller taxi färdas du längs väg E11, som tar dig in till centrum på omkring 20 minuter. Du hittar taxibilar tillhörande det statliga bolaget Dubai Taxi Agency utanför varje terminal på flygplatsen. Om du föredrar att åka kollektivt kan du välja mellan buss eller tunnelbana. Dubai Metro har två linjer i anslutning till flygplatsen; den röda linjen har stationer i terminal 1 och 3, och den gröna linjen har en station i den så kallade Airport Free Zone, varifrån man kan ta sig till terminal 2. Dubai International Airport Buses är bekväma och snabba bussar som tar dig mellan terminalerna och över 80 olika hotell i Dubai.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.