Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Barcelona (BCN)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Barcelona

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Barcelona

Ta flyget till sjudande metropolen Barcelona

Häftiga Barcelona är en av Europas livligaste storstäder. De många kulturupplevelserna och sevärdheterna gör staden till en semesterfavorit för besökare från hela världen. När du reser hit får du inte missa det kryddstarka köket, eller den lika heta och fartfyllda stämningen på stadens gator och torg! Med billiga flyg till Barcelona kan du njuta av allt som staden har att bjuda på. Varför inte unna dig en härlig långweekend?

Bästa tiden att resa till Barcelona

Barcelona är vackert året om men de flesta resenärer väljer att uppleva staden under våren och sommaren. Högsäsongen infaller mellan juni och augusti och under den här perioden kan trycket på biljetter öka. Om du vill hitta billiga flyg till Barcelona under den här perioden kan det vara smart att vara extra noga när du jämför flygresor. Om du vill vara säker på att hitta lite billigare resor kan maj eller juni vara bra månader att fundera på. Även om du väljer att boka flyg till Barcelona under för- eller eftersäsong kan du njuta av behagliga vattentemperaturer och dessutom kortare köer till sevärdheterna!

Billiga resor till Barcelona från Sverige

Eftersom Barcelona är en populär destination för många svenskar kan du utan problem hitta flygresor till Barcelona från ett antal svenska flygplatser. Söker du direktflyg till Barcelona ska du titta på resor från någon av våra större flygplatser som Göteborg Landvetter Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Du kan hitta direktflyg från flera flygbolag, exempelvis Norwegian och British Airways. Om du prioriterar priset kan ett lågprisflyg från Stockholm Skavsta Airport passa bra. Flyger du från Stockholmsområdet tar resan till Barcelona ungefär tre och en halv timme med direktflyg.

Ta dig från flygplatsen till Barcelona

I Barcelona landar du antingen på Barcelona-El Prat Airport (BCN) som ligger ungefär en mil från centrum, eller Girona-Costa Brava Airport (GRO) som ligger tio mil från staden. Barcelona-El Prat är ortens huvudsakliga flygplats, och det är i första hand om du reser med lågprisflyg som du landar på Girona-Costa Brava. Du tar dig enkelt från Barcelona-El Prat till centrum med antingen buss, tåg eller taxi. Buss är ett smidigt och billigt alternativ, resan tar ungefär en halvtimme och kostar omkring 6 euro. Reser du till Girona-Costa Brava kan du räkna med en lite längre resa in till Barcelona. Det tar ungefär en timme och en kvart att ta sig från flygplatsen till stadskärnan med buss.

Flyg till Barcelona och upplev staden till fots

Barcelona är en riktig promenadstad där du kan gå på upptäcktsfärd bland trånga gränder och charmiga små torg. En historisk upplevelse får du i Ciutat Vella som är stadens medeltida centrum. Här reser du verkligen tillbaka i tiden, och det är en upplevelse att ta en kaffe på någon av uteserveringarna mitt bland de vindlande gatorna. Besök även spännande sevärdheter och världskända arkitekturexperiment som katedralen Sagrada Familia och den modernistiska villan Casa Battlo. Om Medelhavets salta vågor lockar mer än kulturskatterna ska du absolut besöka stranden Barceloneta, som bara ligger ett stenkast från Barcelonas sjudande centrum!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.