Början av huvudsektionen

Destinationer för din cityresa med MrJet

Vi hjälper dig att planera minnesvärda resor, vare sig du längtar efter äventyr i europeiska städer eller i fjärran länder. Kortare cityresor är perfekta om du har begränsat med tid och vill plocka russinen bland våra populäraste weekendstäder. På så sätt får du uppleva den där härliga semesterkänslan för en relativt billig penning. Flyg iväg till de europeiska favoriterna London, Rom och Barcelona eller sikta på en långweekend i New York eller Dubai. Helgresor passar utmärkt om du inte har så många semesterdagar kvar att ta ut, eller om du inte har råd med en längre resa, men ändå vill unna dig några oförglömliga upplevelser. Det är faktiskt överraskande hur mycket kultur, shopping och gastronomi man hinner med under en kort cityresa!

Så hittar du bäst erbjudanden på storstadsresor

Minnesvärda weekendresor behöver inte kosta skjortan och det är enkelt att hitta billiga cityresor. Allra bäst priser får du som planerar in semestern under mellansäsong eller lågsäsong. Tursamt nog är höst- och vinterresor inte bara prisvärda utan även romantiska. Dessutom håller sig vädret bättre än i Sverige på de flesta resmål som ligger söderut. Det finns inget som överträffar att julhandla, äta god mat eller gå på museer under en weekend i någon spännande europeisk huvudstad. Du som bokar hotell en bit utanför stadskärnan kan hitta billiga cityresor och får troligtvis en extra rofylld storstadsvistelse. Eller varför inte låta MrJet hjälpa dig att hitta en mer okänd destination där du kan tillbringa en trevlig och plånboksvänlig weekend?

 

Regler och villkor

• Rabatten dras från priset på utvalda hotell (exklusive skatter och övriga avgifter).

• Hotellpriser visas inklusive rabatten och gäller per vistelse i det billigaste tillgängliga dubbelrummet.

• Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

• Angivna paketpriser gäller per person per vistelse och är baserat på tur-och-returflyg och två personer som delar rum, inklusive alla skatter.

• Flygpriser anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

• Bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisflygbolag.

• Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg de angivna datumen.

• Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

• MrJets vanliga regler och villkor för bokning gäller.

Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.

Tillbaka upp