Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Bukit hotell

Four Points by Sheraton Bali, Ungasan Hämta priser
Four Points by Sheraton Bali, Ungasan

Four Points by Sheraton Bali, Ungasan

Jl. Raya Uluwatu, Br. Giri Dharma, Kuta Selatan, Ungasan, Bali
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Bukit i Ungasan ligger mindre än 3 km från Garuda Wisnu Kencana-kulturpark och Udayana University. Melasti Beach och New Kuta Golf ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran 960 kr
  Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran

  Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran

  Jl. Jimbaran Hijau Kelod, Kuta Selatan, Jimbaran
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Jimbaran ligger i Bukit, mindre än 3 km från Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Balangan Beach och Garuda Wisnu Kencana-kulturpark ligger också 5 km härifrån.

   The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat Hämta priser
   The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat

   The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat

   Jl. Jepun Karang - Mas Sejahtera, Jimbaran, Bali
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Bukit ligger 2,7 km från Samasta Lifestyle Village och 3 km från Garuda Wisnu Kencana-kulturpark. Mindre än 15 km härifrån hittar du Kedonganans fiskepir och Padang Padang Beach.

    Best Western Kamala Jimbaran Hämta priser
    Best Western Kamala Jimbaran

    Best Western Kamala Jimbaran

    JL Raya Uluwatu 88X, Jimbaran, Bali
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Bukit ligger 1,5 km från Garuda Wisnu Kencana-kulturpark och 2,5 km från Samasta Lifestyle Village. New Kuta Golf och Balangan Beach ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     The Beverly Hills Bali by Transera Hämta priser
     The Beverly Hills Bali by Transera

     The Beverly Hills Bali by Transera

     Jl Goa Gong Street, Ungasan, Bali
       
      5.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta familjevänliga hotell i Ungasan ligger i Bukit, mindre än 3 km från Bukit Badung och Udayana University. Garuda Wisnu Kencana-kulturpark ligger 3,5 km härifrån.

      Puri Sabina Bed & Breakfast Hämta priser
      Puri Sabina Bed & Breakfast

      Puri Sabina Bed & Breakfast

      Jalan Puri Sabina No. 1, Perumahan Puri Gading, Jimbaran, Bali
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta bed and breakfast i Bukit ligger 2 km från Jimbaran-stranden och Samasta Lifestyle Village. Jenggala Factory och Italiens honorärkonsulat ligger dessutom 5 km härifrån.

       Bali Paragon Resort Hotel Hämta priser
       Bali Paragon Resort Hotel

       Bali Paragon Resort Hotel

       Jl. Raya Kampus Unud, Jimbaran, Bali
         
        4.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta familjevänliga hotell i Bukit i Jimbaran ligger mindre än 5 km från Jimbaran-stranden och Garuda Wisnu Kencana-kulturpark. Kuta Beach och Nusa Dua-stranden ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

        Bali Bobo Hostel Hämta priser
        Bali Bobo Hostel

        Bali Bobo Hostel

        Jalan Panorama Jimbaran, Jimbaran - Kuta Selatan, Jimbaran, Bali
          
         1.5 av 5.0 Stjärnor

         Detta vandrarhem i Bukit ligger 3,1 km från Jimbaran-stranden och 4 km från Garuda Wisnu Kencana-kulturpark. Tegal Wangis strand och Kuta Beach ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Bukit?

         När du bestämt dig för att resa till Bukit erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Bukit. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Bukit.

         Hur tar jag mig till Bukit?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Bukit. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Bukit från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Bukit och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Bukit?

         Det finns gott om saker att göra i Bukit - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Bukit och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Bukit.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma