2 542 SEK Genomsnittspris/natt
Pris och specialerbjudande baseras på Incheckning 5 apr 2015 Utcheckning 6 apr 2015

The Waldorf Hilton, London

5 stjärnor
View map of Aldwych, London, WC2B 4DD

Hotellöversikt

Gästernas betyg
4.0
av 5

Vill du se vad gäster har att säga om detta hotell? Klicks här för att läsa alla recensioner

Njut av angenämt logi blandat med vänlig service på Waldorf Hilton Hotel London. Hotellet är omgivet av Covent Garden som är Londons huvudteater för opera och balett. Res vidare från Covent Garden mot Drury Lane och Parker Street för att besöka London Theatre. Endast 1 km bort ligger även Tempelkyrkan som är känd för dess gravvalv med avbildningar. En viktig sevärdhet som ligger i närheten är Transport Museum som har transport-utställningar.
Övrigt

Waldorf Hilton Hotel London är en perfekt plats för att utforska sevärdheter i området som National Portrait Gallery som har olika porträtt som föreställer kända brittiska personer, samt Konstgalleriet Hayward Gallery.
Läge

Waldorf Hilton Hotel ligger i London endast 1 km från Courtauld Gallery som har en mängd Franska Impressionist-målningar. Konstälskare kan besöka Royal Opera House, en viktig plats för uppträdanden i London-distriktet.
Matsal

Hotellets restaurang Homage Grand Salon serverar modern, europeisk mat i flott omgivning. Gäster kan festa på kvällen och njuta av en cocktail i Homage Bar.
Rum

Waldorf Hilton Hotel i London erbjuder 298 välinredda rum som har plasma-TV på väggen. Andra faciliteter inkluderar luftkonditionering, kabel-TV och Internetuppkoppling.

Faciliteter

  • Höghastighetsinternet
  • Pool
Aktiviteter
Pool
Gym
Servering
Restaurang
Tjänster
Affärscenter
Konferensfaciliteter
Internet
Höghastighetsinternet
Handikappanpassat
Rullstolsanpassat

Vi rekommenderar

Kunder som tittade på The Waldorf Hilton, London bokade även dessa hotell

Gästernas betyg 5.0 av 5
Gästernas betyg 4.6 av 5
Gästernas betyg 4.5 av 5

Hotellkarta

51.5126 -0.1194
Närliggande flygplatser
Heathrow Airport, (LHR), 20.00, KM, W; Gatwick Airport, (LGW), 45.90, KM, S; Stansted, (STN), 56.60, KM, SE;

Hotellregler

Incheckning:
15.00
Utcheckning:
12.00

Användarvillkor och regler

Priser som står i annan valuta än hotellets basvaluta anges enligt internationell växlingskurs. Kursen kan variera under vistelsen. Kursen kan återspegla genomsnittspris per natt. Extra kostnader för barn kan tillkomma. Tillfälliga kostnader, som rumsservice, inkluderas inte i hotellpriset.

Bekvämligheterna och/eller faciliteterna är eventuellt inte belägna i hotellet, men inom ett rimligt avstånd, och ytterligare avgifter kan tillkomma för att använda dessa.

Tillbaka till menyn Gå tillbaka överst på sidan
  • * inklusive skatter och avgifter