1 254 SEK Genomsnittspris/natt
Pris och specialerbjudande baseras på Incheckning 28 feb 2016 Utcheckning 29 feb 2016

Hilton Alexandria Green Plaza

4 stjärnor
View map of 14th of May Bridge Road - Smouha, Smouha, Alexandria,

Hotellöversikt

Gästernas betyg
3.8
av 5

Vill du se vad gäster har att säga om detta hotell? Klicks här för att läsa alla recensioner

Detta traditionella hotell är en avkopplande oas och erbjuder en trevlig atmosfär, hög standard av komfort samt angenäma faciliteter.
Övrigt

Hotellets 11 flexibla och ljusa mötesrum är perfekt lämpade för stora och små tillställningar, från företagssammankomster och formella banketter till intima, privata mottagningar. Al Zahraa balsal har dessutom en mängd olika moderna faciliteter, och är utmärkt för konferenser, möten, utställningar, modevisningar, cocktailpartyn och bröllop. Hotellets omfattande fritidsfaciliteter inkluderar ett fitnesscenter, pool, bastu, ångrum samt en jacuzzi.
Läge

Hilton Green Plaza hotell ligger endast 10 minuter med bil från Alexandria Al Nozha flygplats i det nya centret i Alexandria, och ligger 15 minuter med bil från tågstationen. Alexandrias Bibliotek och Pompejis pelare ligger i närheten av hotellet.
Matsal

Gäster kan njuta av italienska rätter och pizzor tillsammans med en a la carte-meny på Alexandria restaurang vid poolen. Koppla av i en färggrann, modern soffa och njut av en Molinari-kaffe eller dina favoritdrinkar i den avkopplande atmosfären i baren.
Rum

Hilton Hotel är ett prestigebetonat hotell där dess sviter och gästrum kombinerar elegans och klass med de mest exklusiva och moderna bekvämligheterna.

Faciliteter

 • WiFi
 • Pool
Aktiviteter
Pool
Gym
Jacuzzi
Servering
Restaurang
Tjänster
Konferensfaciliteter
Internet
WiFi
Handikappanpassat
Rullstolsanpassat

Hotellkarta

31.2062 29.9654
Närliggande flygplatser
Alexandria, (ALY), 2.00, MI, W; Borg El Arab Airport, (HBE), 30.00, MI, SW;

Rekommenderade hotell för dig

Kunder som tittade på Hilton Alexandria Green Plaza bokade även dessa hotell

★★★★★
2 294 SEK
4.5 / 5 Ännu ej recenserat

Hotellregler

Incheckning:
15.00
Utcheckning:
12.00

Användarvillkor och regler

Priser som står i annan valuta än hotellets basvaluta anges enligt internationell växlingskurs. Kursen kan variera under vistelsen. Kursen kan återspegla genomsnittspris per natt. Extra kostnader för barn kan tillkomma. Tillfälliga kostnader, som rumsservice, inkluderas inte i hotellpriset.

Bekvämligheterna och/eller faciliteterna är eventuellt inte belägna i hotellet, men inom ett rimligt avstånd, och ytterligare avgifter kan tillkomma för att använda dessa.

Tillbaka till menyn Gå tillbaka överst på sidan
 • * inklusive skatter och avgifter
Hotellkarta
View map of             14th of May Bridge Road - Smouha, Smouha, Alexandria,